Συνάντηση του δημάρχου Χαλανδρίου με τον πεζοπορικό Σύλλογο «Ο Ευριπίδης»

Dimarhos_ston_Evripidi

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Φυσιολατρικού Πεζοπορικού Συλλόγου «Ο Ευριπίδης» – Πεζοπόροι Χαλανδρίου είχαν την χαρά να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Σίμο Ρούσσο. Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τον Σύλλογο μας, όπως τα κτηριακά προβλήματα των γραφείων που εδρεύουν οι Πεζοπόροι Χαλανδρίου στον Συνοικισμό. Ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι η συντήρηση και η αποκατάσταση της διατηρητέας μονοκατοικίας θα ενταχθεί στο νέο τεχνικό πρόγραμμα του 2024. Θα είναι από τα πρώτα έργα που θα δημοπρατηθούν και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί το έργο το καλοκαίρι του 2024.

Έγινε αναφορά στα αθλητικά προγράμματα που διοργανώνει ο Δήμος, και τα οποία στηρίζουν και συμμετέχουν τα μέλη του Συλλόγου μας. Επίσης, προτάθηκε, το νέο έτος, να οργανωθεί μια κοινή δράση – πεζοπορία για τους δημότες του Χαλανδρίου με την αρωγή του Δήμου.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Ρούσσο για την συνάντηση και την δυνατότητα να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου μας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του

Φυσιολατρικού Πεζοπορικού Συλλόγου «Ο Ευριπίδης»

Πεζοπόροι Χαλανδρίου

 

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Με τη μαθητική παρέλαση κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 – Το μήνυμα του δημάρχου Χαλανδρίου

Τους αγώνες του λαού μας για ελευθερία και δικαιοσύνη τίμησαν οι Χαλανδραίοι, συμμετέχοντας στον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης

Περισσότερα
Το Ρωμαϊκό υδραγωγείο πάλι στο Χαλάνδρι_3

Το ρωμαϊκό Αδριάνειο Υδραγωγείο επανεντάχθηκε στην καθημερινότητα του Χαλανδρίου – Το αποτύπωμά του στη γειτονιά του Συνοικισμού

Το ρωμαϊκό Αδριάνειο Υδραγωγείο επανεντάσσεται στην καθημερινότητα του Χαλανδρίου, μέσω των εκτεταμένων αναπλάσεων που έγιναν σε τέσσερεις γειτονιές της πόλης,

Περισσότερα
Οκτώβριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031