Με ροκιές γιόρτασε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής

rock filarmoniki25_1

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου και το μουσικό συγκρότημα The Mistreaters (Tribute Deep Purple Band) ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφεραν όλες τις μεγάλες classic rock επιτυχίες, σε μοναδικές εκτελέσεις, στη μεγάλη συναυλία που έγινε το Σάββατο 21 Ιουνίου στο Θέατρο της Ρεματιάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Παρουσιάστηκαν κλασσικά κομμάτια των Deep Purple, Led Zepellin, Metallica, Doors, Queen και όλων των «ιερών τεράτων» της χρυσής εποχής του ροκ, που μάγεψαν το κοινό που πλημμύρισε το Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
dorean ergastirio mousikis_1

Δωρεάν μαθήματα στο Εργαστήριο Μουσικής Εκπαίδευσης Δήμου Χαλανδρίου –  Εγγραφές από 30 Σεπτεμβρίου

Το Εργαστήριο Μουσικής Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου προσφέρει και φέτος ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα μουσικών οργάνων, μουσικής προπαιδείας, χορωδίας και συμφωνικής ορχήστρας.

Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930