Συνάντηση Δημάρχου με τους μαθητές–Πρεσβευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του 2ου ΕΠΑΛ

Dimarxos me mathites-Presveftes tou Eur_Koinovouloiou 2ou EPAL_2

Τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου, που ανακηρύχθηκε Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολεία Πρεσβευτές της ΕΕ», υποδέχτηκαν την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Θύμιος Κουράσης.

Στόχος της συνάντησης, που ζήτησαν οι ίδιοι οι μαθητές, ήταν η γνωριμία με τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης, η συζήτηση για τις προτεραιότητες και τις προκλήσεις του Δήμου, καθώς και η ανάδειξη της σημασίας της ευρωπαϊκής διάστασης στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος συνεχάρησαν τους μαθητές και δεσμεύτηκαν ότι ο Δήμος θα στηρίζει διαρκώς την προσπάθεια του 2ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου για την καλλιέργεια ενεργών πολιτών της Ευρώπης και του τόπου τους.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Δεκέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031