«Νέοι σολίστ στο Αετοπούλειο» – Για 4η χρονιά ο κύκλος συναυλιών νέων μουσικών στο Χαλάνδρι

Νέοι σολίστες_1

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου φιλοξενεί τον κύκλο συναυλιών «Νέοι σολίστ στο Αετοπούλειο», δίνοντας βήμα σε νέους και ταλαντούχους μουσικούς και αναδεικνύοντας τη δυναμική της νέας γενιάς της κλασικής μουσικής.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος της φετινής περιόδου, που θα πραγματοποιηθεί κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2026, περιλαμβάνει ρεσιτάλ πιάνου, βιολιού, τσέλου, κλαρινέτου και φλάουτου, καθώς και συναυλίες με μικρά σύνολα μουσικής δωματίου.

Ο κύκλος «Νέοι σολίστ στο Αετοπούλειο» αποτελεί συνέχεια και επέκταση της δράσης της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Δήμου Χαλανδρίου, με βασικό στόχο να φέρει κοντά νέους μουσικούς της πόλης, να ενθαρρύνει την καλλιτεχνική τους έκφραση και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες παρουσίασης του έργου τους στο κοινό.

Παράλληλα, φιλοδοξεί να συμβάλει ουσιαστικά στη μουσική ζωή της Αθήνας, προσφέροντας στο κοινό τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά νέους ερμηνευτές και να απολαύσει σημαντικά έργα του παγκόσμιου μουσικού ρεπερτορίου.

Η νεανική ορμή, η φρεσκάδα και η προσωπική ματιά των νέων σολίστ συναντούν τη διαχρονική αξία της κλασικής μουσικής, σε μια σειρά συναυλιών που απευθύνονται σε όλους τους φίλους της μουσικής, ανεξαρτήτως ηλικίας και μουσικών προτιμήσεων.

Ο Δήμος Χαλανδρίου συνεχίζει να στηρίζει τη νέα καλλιτεχνική δημιουργία και να επενδύει στον πολιτισμό, προσφέροντας χώρο και ευκαιρίες σε νέους μουσικούς να αναδείξουν το ταλέντο τους και να επικοινωνήσουν με το κοινό.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου (Φιλικής Εταιρείας & Τομπάζη), τα Σάββατα, με ώρα έναρξης 19:30.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διοργάνωση:

  • Συμφωνική Ορχήστρα Νέων
  • Φιλαρμονική Δήμου Χαλανδρίου
Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
karkinos mastou_3

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού από τον Δήμο Χαλανδρίου και τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής»

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, με πρωτοβουλία

Περισσότερα
ektakti_anakoinosi

Προσωρινή αναστολή των μαθημάτων του Εργαστηρίου Σωματικής Έκφρασης λόγω τεχνικής βλάβης στο κτήριο

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα του Εργαστηρίου Σωματικής Έκφρασης της Δ/νσης Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου αναστέλλονται προσωρινά, λόγω των εργασιών

Περισσότερα
Νοέμβριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30