Λατινοαμαερικάνικοι ρυθμοί στον 5ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Χαλανδρίου

Την ευκαιρία να γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο τη μουσική της Λατινικής Αμερικής είχαν την προηγούμενη εβδομάδα τα παιδιά του 5ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Χαλανδρίου, ύστερα από επίσκεψη που τους έκανε ο χαλανδραίος καλλιτέχνης από τη Χιλή, Alejandro Diaz, μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Θύμιο Κουράση.

Τα παιδιά είδαν από κοντά μουσικά όργανα της Λατινικής Αμερικής που τους παρουσίασε ο χιλιανός καλλιτέχνης, μιλώντας τους για το κάθε ένα από αυτά και δείχνοντάς τους πως παίζονται. Μόνα τους τα παιδιά ανακάλυψαν τις λατινοαμερικάνικες μελωδίες κι ύστερα έπαιξαν μαζί με τον Alejandro Diaz.

Ο ίδιος είχε πραγματοποιήσει αφιλοκερδώς και πέρυσι ανάλογη επίσκεψη στον 3ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Χαλανδρίου ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις προγραμματίζονται και για τους άλλους παιδικούς σταθμούς της πόλης.

 

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Dimos & EKPA drasi gia ton Aytismo_1

Δήμος Χαλανδρίου και ΕΚΠΑ ένωσαν δυνάμεις στην επιμορφωτική δράση για τον αυτισμό που έγινε στα σχολεία της Τούφας

Σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, με μεγάλη συμμετοχή και θερμή ανταπόκριση από τους εκπαιδευτικούς πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου

Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930