ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ





ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΝΕΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ



Αγαπητοί συμπολίτες,


Η κατάσταση στους Δήμους βρίσκεται από κάθε άποψη σε οριακό σημείο. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται και νέα περικοπή της τάξης του 30% περίπου, φτάνοντας τη στέρηση εσόδων στους Δήμους τα τελευταία χρόνια στο 60%, γεγονός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο ούτε για της βασικές μας λειτουργίες.


Οι δήμαρχοι αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε σε αυτήν την εξέλιξη. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε στο Χαλάνδρι να κλείσουμε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες μας για 48 ώρες την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012.


Λόγω της έναρξης λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, οι υπηρεσίες που αφορούν στη λειτουργία του συστήματος θα λειτουργούν κανονικά (Γραφείο Ελεγχόμενης Στάθμευσης, Ταμείο. Πρωτόκολλο, Δημοτική Αστυνομία)


Θέλουμε την κατανόησή σας αυτό το διήμερο γιατί προσπαθούμε να προλάβουμε τα χειρότερα. Μια περαιτέρω μείωση, όπως αυτή που επεξεργάζονται, θα έχει ως αποτέλεσμα να στερηθείτε, όχι μόνο για δυο ημέρες, αλλά για μεγάλο διάστημα τις υπηρεσίες που προσφέρονται σήμερα.



        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Sinedrio pROceed goes practice_16

Στο Χαλάνδρι το καταληκτικό συνέδριο του ευρωπαϊκού προγράμματος «pROceed goes practice» για την ένταξη και απασχόληση των Ρομά

 Παρουσία του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Γ. Σταμάτη Ο Δήμος Χαλανδρίου φιλοξένησε το καταληκτικό συνέδριο του ευρωπαϊκού προγράμματος «pROceed goes

Περισσότερα
Απρίλιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930