Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εργομετρικό πρόγραμμα ‘Έλα στον Αθλητισμό’












           
 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 Χαλάνδρι, 20 Μαρτίου 2008

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ. 210 6860730, 210 6860740
www.www.chalandri.gr
email: press@www.chalandri.gr


 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εργομετρικό πρόγραμμα  « Έλα στον Αθλητισμό», (όπως μας διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης ) στο Αθλητικό Κέντρο Ν.Πέρκιζας του Οργανισμού Νεολαίας και ʼθλησης του Δήμου Χαλανδρίου.


Η συμμετοχή των παιδιών του Δήμου μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Δυστυχώς το πρόγραμμα διήρκησε μόνο δύο ημέρες 17 και 18 Μαρτίου, αλλά όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι και μια εβδομάδα να είχε διάρκεια  οι  θέσεις θα ήταν κλεισμένες.   


Δόθηκε η ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά του Δήμου μας (για πρώτη φορά)   σε επιστημονικό επίπεδο να αξιολογήσουν τις αθλητικές τους δυνατότητες και όχι μόνο.


Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την επιστημονική υποστήριξη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας την υποστήριξη της COSMOTE και την οργάνωση της ΕΥ ΖΗΝ του Ο.Ν.Α και του Δήμου Χαλανδρίου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
enarxi ergasion apokatastasis Haimanta

Έναρξη εργασιών αποκατάστασης στην οδό Χαϊμαντά – Προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης από τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου

Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου ξεκινούν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης φθαρμένων πλακιδίων στο τμήμα της οδού Χαϊμαντά μεταξύ Αριστείδου και Αριστοτέλους

Περισσότερα
Babis Bizas

“Οι τελευταίες αυθεντικές φυλές του πλανήτη” – Παρουσίαση του έργου του Μπάμπη Μπίζα από το φωτογραφικό εργαστήρι του Δήμου Χαλανδρίου “Ο λόγος στην Εικόνα”

Ο ταξιδιωτικός συγγραφέας και αρθρογράφος Μπάμπης Μπίζας  καλεσμένος του φωτογραφικού εργαστηρίου «Ο λόγος στην Εικόνα» της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Χαλανδρίου,

Περισσότερα
Ιανουάριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031