Title Image

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της “Αντίστασης με τους πολίτες του Χαλάνδριου”

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της “Αντίστασης με τους πολίτες του Χαλάνδριου”

Πλήθος κόσμου  παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του δημοτικής παράταξης της διοίκησης «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι έπειτα από ανοιχτή πρόσκληση του δημάρχου Χαλανδρίου και της δημοτικής παράταξης  στο κέντρο ZOO οπού και επικράτησε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο. Εκατοντάδες γνωστοί και φίλοι πέρασαν για να ευχηθούν Καλή Χρονιά και καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα έπειτα και από την πρόσφατη ανακοίνωση συμμετοχής στις επικείμενες  εκλογές και εκ νέου διεκδίκησης του δήμου  .

Μια ημέρα γιορτής για όλους όσους παρευρέθηκαν  αλλά και της ονομαστικής του δήμαρχου Σίμου Ρούσσου ο οποίος κόβοντας την πίτα παρουσίασε με σεμνότητα ένα μικρό τμήμα των σοβαρών έργων που εκτελούνται στην πόλη ευχαριστώντας παράλληλα τους συνεργάτες του και όσους συμβάλουν στην υλοποίηση τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων  ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα Κώστας Ζαχαριάδης η βουλευτής της κυβέρνησης  Αννέτα Καββαδία ο πρώην υπουργός Νίκος Τοσκας , εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων της πόλης, τοπικοί επιχειρηματίες δημόσιοι υπάλληλοι,  άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, και πολλοί άλλοι.