“Η Φάρμα των Ζώων” στην Παιδική Βιβλιοθήκη “Μ. Βασιλόπουλος”

Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Μουσικό-θεατρικό διαδραστικό πρόγραμμα βασισμένο στην απολαυστική διαχρονική πολιτική σάτιρα, η Φάρμα των Ζώων του George Orwell, που παρουσιάσαμε στο Θέατρο της Ρεματιάς στις 15 Ιουνίου 2016 με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Μία ξεκαρδιστική παράσταση, με πρωταγωνιστή το γνωστό ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά (βραβευμένο από την Ένωση Ελλήνων Κριτικών για τον “Υπηρέτη δύο Αφεντάδων” και με πολυάριθμες συμμετοχές σε σήριαλ όπως “Είσαι το ταίρι μου”, “7 Θανάσιμες πεθερές” και “Δέκατη Εντολή” ), συνοδευόμενη ζωντανά με φλάουτο και πιάνο.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
anakoinosi_dimos

3η Ανοιχτή πρόσκληση για τη συμμετοχή του «Συμβουλίου ένταξης μεταναστών και προσφύγων του Δήμου Χαλανδρίου»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟΔΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Περισσότερα
ΔΣ ομοφωνο ψηφισμα οπισθοδρομικων ρυθμισεων_κωδικας ισοτητας φυλων1

Δημοτικό Συμβούλιο: Ομόφωνο ψήφισμα – καταγγελία των οπισθοδρομικών ρυθμίσεων του Νέου Κώδικα για την ισότητα των φύλων

Με ομόφωνο ψήφισμά του, από τις 26.03.26, το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου καταγγέλλει τις προωθούμενες οπισθοδρομικές ρυθμίσεις του Νέου Κώδικα Τοπικής

Περισσότερα
Απρίλιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930