Πραγματοποιήθηκε η πρώτη διανομή Κομπόστ

Τη Κυριακή 20/05/2019, στα πλαίσια της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης ‘Μαζί να τα Φάμε’, πραγματοποιήθηκε η πρώτη δωρεάν διανομή συσκευασμένου κομπόστ, το οποίο παράχθηκε από μείγμα FORBI (ξηραμένα οργανικά υπολείμματα τροφής) και κλαδεμάτων του Δήμου σε αναλογία 1:1. Έτσι, στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας του προγράμματος Waste4Think, μοιράστηκαν συνολικά 400 σακούλες, κατά προτεραιότητα στους εθελοντές και τις εθελόντριες του προγράμματος αλλά και στον κόσμο που παρευρέθηκε στη διανομή.

Το κομπόστ έχει εξεταστεί σε πιστοποιημένο εργαστήριο και τα αποτελέσματα που έχουμε είναι εξαιρετικά. Συγκεκριμένα είναι ασφαλές, πλούσιο σε οργανικά και άζωτο με αποτέλεσμα να κατηγοριοποιείται ως υψηλής ποιότητας εδαφοβελτιωτικό.

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που κάποιος από τους εθελοντές δεν μπόρεσε να παραλάβει σακούλα, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τον Δήμο, στα τηλέφωνα του Waste4Think, ώστε να ενημερωθεί από που θα τη παραλάβει.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
ΔΕΠΙΣ_Κοινωνία ισότητας των φύλων_1

ΔΕΠΙΣ Δήμου Χαλανδρίου: «Μια κοινωνία που προωθεί την ισότητα των φύλων είναι μια κοινωνία πιο δίκαιη, πιο δημοκρατική, πιο ανθρώπινη»

«Μια κοινωνία που προωθεί την ισότητα των φύλων είναι μια κοινωνία πιο δίκαιη, πιο δημοκρατική, πιο ανθρώπινη», αυτό ήταν το

Περισσότερα
Μάρτιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031