Ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μάνος Πυροβολάκης στη Ρεματιά

Τη συνάντηση δυο σημαντικών τραγουδοποιών, του Νίκου Ζιώγαλα και του Μάνου Πυροβολάκη, φιλοξενεί το Σάββατο 13 Ιουλίου, το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης. Το ραντεβού τους επί σκηνής σηματοδοτεί ταυτόχρονα και τη συνάντηση δύο μουσικών παραδόσεων καθώς οι δύο καλλιτέχνες, εκτός από τραγούδια της δικής τους δισκογραφίας, παρουσιάζουν και τραγούδια από την ελληνική παράδοση και τις περιοχές από όπου προέρχονται, τη Μακεδονία και την Κρήτη, αντίστοιχα, με τη λύρα και το νταούλι σε μια μοναδική  μουσική συνύπαρξη να μας καλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Μαζί τους οι:

Οδυσσέας Τσάκαλος (ντραμς – τραγούδι – φωνητικά)

Βαγγέλης Μαρκαντώνης (ηλεκτρικό μπάσο – τραγούδι – φωνητικά)

Αποστόλης Βαλαρούτσος (ηλεκτρική κιθάρα  – τραγούδι – φωνητικά)

Δημήτρης Κούστας (ακορντεόν – φωνητικά )

Βαγγέλης Μαμαλάκης (λαούτο – κιθάρα )

Στάθης Παπανδρέου (στον ήχο)

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

 

Ελεύθερη είσοδος

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.

                              Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης

                  για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.

 

Ε Δ Ω μπορείτε να δείτε όλο το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ 2019

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
EPADIX_diaforetikotita kai ergasiako perivallon_1

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Χαλανδρίου: «Η Διαφορετικότητα και η Συμπερίληψη ως δομικά στοιχεία κουλτούρας στο εργασιακό περιβάλλον»

Τη  Δευτέρα 16/02/2026 και ώρα 19:00 στο Κέντρο Νεότητας (Δαναΐδων & Αντιγόνης) το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Χαλανδρίου φιλοξενεί μια

Περισσότερα
Φεβρουάριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728