Περισσότεροι από 800 μαθητές και μαθήτριες του Χαλανδρίου συμμετείχαν στον 37 Μαραθώνιο

Ο βροχερός καιρός δεν εμπόδισε  περισσότερους από 800 μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου να στηθούν στην γραμμή εκκίνησης, έτοιμοι να δώσουν τον δικό τους αγώνα δρόμου, επί της Μαραθώνιας διαδρομής, στα πλαίσια του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Συμεών (Σίμος) Ρούσσος, ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών – Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Διαχείρισης Απορριμμάτων  Κώστας Γερολυμάτος  βράβευσαν  τους μικρούς αθλητές  για την προσπάθεια τους.

Η μουσική της φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου και το ζεστό χειροκρότημα των θεατών συνέβαλλαν ουσιαστικά, τόσο στην γιορτινή ατμόσφαιρα της διοργάνωσης, όσο και στην εμψύχωση των μαραθωνοδρόμων.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου μικρών παιδιών και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη «ΡεΜατιά μας» – Με παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος & Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου διοργανώνει, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου, την εκδήλωση «ΡεΜατιά μας»,

Περισσότερα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης έργων ομβρίων στο Κάτω Χαλάνδρι – Στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης της Σ. Βενιζέλου

Το έργο ανάπλασης της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου ξεκινά με την υλοποίηση των απαραίτητων συμπληρωματικών εργασιών κατασκευής αγωγών ομβρίων υδάτων στην

Περισσότερα
Ιούνιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930