Ενημέρωση για την καθαριότητα του Δήμου

  
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023922
www.www.chalandri.gr
Email: press@www.chalandri.gr

 

 

Χαλάνδρι 12 Μαΐου 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σας ενημερώνουμε πως εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού η κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας θα είναι δύσκολη για τις επόμενες είκοσι περίπου ημέρες. Οι μεγάλες ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό, η λήξη των δίμηνων συμβάσεων εργασίας στις 11/5/2015, η καθυστέρηση στην έγκριση των προσλήψεων προσωπικού ορισμένου χρόνου από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Υπουργείων καθώς και η αναμονή πρόσληψης προσωπικού (67 άτομα) οκτάμηνης διάρκειας στο προσεχές διάστημα (σήμερα 12/5/15 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων) αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στις επιδιώξεις μας για την ομαλή λειτουργία στον τομέα της καθαριότητας. Στην πραγματικότητα ο δήμος λειτουργεί με το 1/3 του απαιτούμενου προσωπικού το οποίο καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να κρατηθεί η πόλη καθαρή παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες.

Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη και την κατανόηση των συμπολιτών μας πιστεύοντας ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό. Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι δημότες να δείξουν την απαιτούμενη μέριμνα και να περιορίσουν στο μέτρο του απολύτως απαραίτητου την απόθεση σκουπιδιών και κλαδιών.
 
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
oloklirothiike_apomakrisi_dendrou_pou_epese_apo_dynatous anemous_6

Ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση δέντρου που έπεσε από τους δυνατούς ανέμους – Άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου

Μετά από μια δύσκολη, ολονύχτια επιχείρηση ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Αυγούστου, η αποκατάσταση του προβλήματος που προκλήθηκε από

Περισσότερα
Οκτώβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031