Αλληλεγγύη στην «πληγωμένη» Βηρυτό

Σημαντικές ποσότητες φαρμάκων και υγειονομικού υλκού συγκεντρώθηκαν στο Δήμο Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της δράσης της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τη στήριξη των πληγέντων  της Βηρυτού.

Η θερμή ανταπόκριση πολιτών και φορέων ήταν συγκινητική, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Ευθυμίου.

Στην παράδοση του υλικού παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, η εκπρόσωπος της πρεσβείας του Λιβάνου Rania Abdallah, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Ευθυμίου και Σέργιος Γκάκας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λαδόπουλος, η επόπτρια Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Χαλάτση, η γιατρός του Δήμου Χριστίνα Νίκα, αρκετοί εργαζόμενοι του Δήμου με επικεφαλής την πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Κατερίνα Μπαλάσκα, όπως και και εκπρόσωποι του Υγειονομικού και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
εκδηλωσεις παιαδια

Πρόσκληση για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα δημόσια σχολεία του Δήμου Χαλανδρίου για το έτος 2026

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ

Περισσότερα
Φεβρουάριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728