Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα …ταξίδεψαν με λεωφορείο στο Χαλάνδρι

Κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες …ταξίδεψαν στις γειτονιές του Χαλανδρίου, την παραμονή των Χριστουγέννων, με το λεωφορείο που μετέφερε μουσικούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας τους Δήμου.

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων ακούστηκαν δυνατά στο Χαλάνδρι, σε μια συμβολική δράση από το Δήμο, για να μεταφερθεί το μήνυμα ότι η χαρά, η μουσική και η αλληλεγγύη βρίσκουν πάντα το δρόμο τους, ακόμα και μέσα στην καραντίνα.

Η διαδρομή του λεωφορείου περιλάμβανε το Ίδρυμα Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων και την ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ (Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών – Νοητικά Υστερούντων), όπου ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής και η ειδική συνεργάτης του δημάρχου κ. Βάλια Χριστούλη πρόσφεραν δώρα και γλυκίσματα.

Οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο τήρησαν αποστάσεις και όλα τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία από τον κορονοϊό ενώ η διαδρομή του δεν ανακοινώθηκε για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο συγκέντρωσης κόσμου.

Το μουσικό λεωφορείο θα βρεθεί ξανά στους δρόμους της πόλης στις 30 και 31 Δεκεμβρίου. 

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
EPADIX_diaforetikotita kai ergasiako perivallon_1

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Χαλανδρίου: «Η Διαφορετικότητα και η Συμπερίληψη ως δομικά στοιχεία κουλτούρας στο εργασιακό περιβάλλον»

Τη  Δευτέρα 16/02/2026 και ώρα 19:00 στο Κέντρο Νεότητας (Δαναΐδων & Αντιγόνης) το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Χαλανδρίου φιλοξενεί μια

Περισσότερα
Φεβρουάριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728