Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Σέργιου Γκάκα στο ΚΑΠΗ

Το κεντρικό ΚΑΠΗ του δήμου Χαλανδρίου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σέργιος Γκάκας. 

Εκ μέρους των μελών τον καλωσόρισε ο κ. Πέτρος Χλης, λέγοντας  ότι οι επισκέψεις των εκλεγμένων αποδεικνύουν το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, οι οποίοι “δε ζητούν περισσότερα από μια καλημέρα, μια ευχή, μια απλή παρουσία”.

Ο κ. Γκάκας άκουσε με απόλυτη κατανόηση τα παράπονα για τα προβλήματα του κτηρίου στο οποίο λειτουργεί το κεντρικό ΚΑΠΗ για περισσότερα από 30 χρόνια και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις στην υπόθεση του κληροδοτήματος Σαχάλα.

Υπήρξαν επίσης ερωτήσεις που αφορούσαν τα άλλα ΚΑΠΗ του Δήμου, τους αθλητικούς χώρους και άλλα θέματα της πόλης.

Στην παρέμβασή της στο τέλος της συζήτησης, η δημοτική σύμβουλος Ευγενία Κατούφα αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα δραστηριότητες των ΚΑΠΗ και στον σχεδιασμό των επόμενων μηνών.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Ξεκίνησε το πρόγραμμα Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης 2026 του Δήμου Χαλανδρίου για 1.600 παιδιά

Με την παρουσία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για θέματα Παιδείας κ. Ευθύμιου Κουράση πραγματοποιήθηκε η έναρξη του προγράμματος Καλοκαιρινής Δημιουργικής

Περισσότερα
Ιούνιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930