Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου στην κοπή της πίτας του ιδρύματος Γ. Κουρτέση

Στην τελετή για την κοπή της πίτας του ιδρύματος Γεωργίου Κουρτέση παραβρέθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Μαζί με πολλούς συμπολίτες μας, που είχαν συγκεντρωθεί στην Εστία του Παιδιού Χαλανδρίου, παρακολούθησε την υπέροχη συναυλία από την Παιδική – Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του πατέρα Σπυρίδωνα (προέδρου του Ιδρύματος) να απευθυνθεί στους συγκεντρωμένους, είπε τα εξής:

«Είμαστε ευτυχείς που ζούμε σε μία πόλη που κατοικείται από δημιουργικούς ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται ανιδιοτελώς και συμβάλλουν στην εξασφάλιση των απαραίτητων υποδομών για τους πολίτες. Μέτρο της επιτυχίας οποιασδήποτε δημοτικής αρχής πρέπει να είναι η αξιοποίηση αυτών των ανθρώπων και η συνεργασία μαζί τους για το καλό της πόλης».

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο πρώην δήμαρχος και νυν περιφερειακός σύμβουλος Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Λούλα Καρατζά και Ευγενία Κατούφα.
 
(Στη φωτογραφία η νεαρή  Νεφέλη Κωτσοπούλου συμβάλλει ως σολίστ με φλάουτο στην ερμηνεία της Κάρμεν του Μπιζέ). 
 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
paidikoi_5

Παιδικοί Σταθμοί: Προσωρινές καταστάσεις εμπρόθεσμων αιτήσεων βρεφών και νηπίων για την περίοδο 2025 – 2026

Η δ/νση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου προχωρά στην ανακοίνωση της προσωρινής κατάστασης εμπρόθεσμων αιτήσεων βρεφών και νηπίων ανά σταθμό,

Περισσότερα
Αύγουστος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031