Η δράση του Κοινωνικού Φαρμακείου το μήνα Δεκέμβριο

Σταθερά στο πλευρό των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου. Το μήνα Δεκέμβριο εξυπηρετήθηκαν 85 πολίτες, με τη χορήγηση 59 τεμαχίων φαρμάκων και 49 τεμαχίων παραφαρμακευτικού υλικού.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου αποτελεί έναν από τους σταθερούς πυλώνες του δικτύου κοινωνικής προστασίας που έχει αναπτύξει η διοίκηση του Δήμου για την προστασία των συμπολιτών μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Λειτουργεί στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής «Αττική 2014-2020 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης, καταπολέμηση της φτώχειας και κάθε μορφής διακρίσεων», με τη συνεργασία του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Χαλανδρίου διανέμονται ελληνικά γενόσημα φάρμακα που αποτελούν δωρεά της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, καθώς και υγειονομικό υλικό.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
apokries 2026_5

Απόκριες 2026 στον Δήμο Χαλανδρίου: Ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους – Ξεχωρίζουν το 3ο Μαθητικό Καρναβάλι και το λαϊκό γλέντι στην πλατεία

Με δωρεάν εκδηλώσεις για όλους και πολύ κέφι, ο Δήμος Χαλανδρίου γιορτάζει και φέτος τις Απόκριες και προσκαλεί κατοίκους και

Περισσότερα
Φεβρουάριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728