Title Image

Local Pub -72 Ημέρες

Local Pub -72 Ημέρες

Μόνο ένας ‘’εραστής’’ της μπύρας θα μπορούσε να μετουσιώσει τις  σκέψεις, τις αγωνίες και την αποθηκευμένη ενέργεια  των 72 ημερών της πρώτης καραντίνας του covid19 στην Ελλάδα σε γεύση που ξετρελαίνει τον ουρανίσκο και αναζωογονεί τις αισθήσεις. Μια ιστορική μπύρα με το όνομα 72 Ημέρες δημιουργήθηκε στις δύσκολες ημέρες της πανδημίας  στο Χαλάνδρι από τον ζυθοποιό και γέννημα θρέμμα της πόλης Φώτη Αναστασίου.

Το προϊόν φτιάχθηκε με πολύ αγάπη και αποτελεί χαρακτηριστικό  υπόδειγμα παραγωγής της ελληνικής δημιουργικής ζυθοποιίας.

Όλα όμως ξεκίνησαν ουσιαστικά λίγα χρόνια νωρίτερα από την αγάπη του επιχειρηματία για τη μπύρα και τα ταξίδια που τον οδήγησαν να ανοίξει  την Local Pub  ένα πιστό αντίγραφο τοπικής αγγλικής μπυραρίας. Η Pub που έγινε αμέσως στέκι, έδωσε το έναυσμα για την παρασκευή  φρέσκιας τοπικής μπύρας.

Έτσι δίπλα της  δημιουργήθηκε μια μικρή μονάδα παραγωγής  στην οποία οι ζυθοποιοί  Μatthew Dean, Βασίλης Ζιώβας, Κωνσταντίνος Βαρώνος ακολουθώντας τις τάσεις της παγκόσμιας σκηνής, συνδυάζουν στιλ από Βέλγιο, Αγγλία, Γερμανία και  Αμερική, με το ελληνικό ταπεραμέντο  δημιουργώντας γεύσεις που διαφέρουν κερδίζοντας και τους ποιο απαιτητικούς λάτρεις του είδους.

Η Local Pub βρίσκεται  Χαιμαντά 25 στο Χαλάνδρι και αποτελεί ένα μοναδικό μέρος όπου μπορείς να απολαύσεις τη μπύρα σου παρακολουθώντας παράλληλα την διαδικασία παραγωγής της.

Δείτε περισσότερα

https://www.facebook.com/zythosanastasiou/