Συναυλία Αλληλεγγύης στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου

  
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023922
www.www.chalandri.gr
Email: press@www.chalandri.gr

Χαλάνδρι 04/10/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

                                      

Ανοιχτή πρόσκληση για μια συναυλία – πάρτυ στην καρδιά της πόλης απευθύνει ο Δήμος Χαλανδρίου καλώντας ταυτόχρονα τους πολίτες να συνεισφέρουν με τρόφιμα και φάρμακα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου.  
Το ραντεβού είναι για το ερχόμενο Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου και όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live πρόγραμμα από το μουσικό σχήμα Da Band με τη Ζωή Ναλμπάντη και την Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, το Σταύρο Πετσαλάκη στα πλήκτρα, τον Ευθύμη Αντωνόπουλο στην κιθάρα, το Σπύρο Πετρουνάκο στο μπάσο και τον Αλέξανδρο Μαμμόπουλο στα τύμπανα. Οι Da Band υπόσχονται να αναλάβουν τη διασκέδασή μας με ένα πολύ δυνατό soul – funk πρόγραμμα γνωστών ακουσμάτων και με τις ποικίλες μουσικές πορείες και επιρροές τους να μετατρέψουν σε ένα κεφάτο, χορευτικό πάρτυ το Σαββατόβραδο όσων βρεθούν στο Χαλάνδρι.
Ο Δήμος Χαλανδρίου με τη συγκεκριμένη συναυλία, ύστερα από την ολοκλήρωση του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016, Νύχτες Αλληλεγγύης, επιθυμεί να δώσει συνέχεια στη διοργάνωση εκδηλώσεων που θα αποτελούν ευκαιρία έκφρασης αλληλεγγύης μέσω της προσφοράς αγαθών πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές της πόλης.
Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Dimarxos_Roussos_2

Δήμαρχος Χαλανδρίου Σ. Ρούσσος: «Σε πλήρη αποδιοργάνωση της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών οδηγεί το προτεινόμενο σχέδιο νόμου του ΥΠΕΣ»

Την πλήρη αντίθεσή του στο προτεινόμενο σχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τη λειτουργία και την στελέχωση των δομών προσχολικής αγωγής

Περισσότερα
synergasia Halandri_Ag. Paraskevi_2

Οι δήμαρχοι Χαλανδρίου και Αγ. Παρασκευής εντείνουν τη συνεργασία τους για την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων της περιοχής

Την πρόθεσή τους να συνεργαστούν πιο στενά σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο πόλεων επαναβεβαίωσαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης

Περισσότερα
Μάιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031