Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Χαλανδρίου για το θάνατο της Άννας Κώτση

Μια αγαπημένη Χαλανδραία, η Άννα Κώτση δεν είναι πια κοντά μας. Ο θάνατός της είναι σημαντική απώλεια για την κοινωνία του Χαλανδρίου.

Υπήρξε μέλος του πρώτου Δ.Σ. του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου και από τη θέση αυτή συνέβαλε τα μέγιστα στην οργάνωση και την ανάπτυξη των δύο βιβλιοθηκών του Δήμου.

Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου εκφράζουν τη λύπη τους για την απώλεια και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους δικούς της ανθρώπους.

«Η Άννα Κώτση άφησε σημαντική παρακαταθήκη στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό κέντρο, αλλά και ισχυρό αποτύπωμα στα κοινά του Χαλανδρίου, μιας και υπήρξε σε όλη της τη ζωή ενεργή πολίτης και πάντα δραστήρια στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
oloklirothike to tournoua lykeion voreias Athinas_7

Στο Χαλάνδρι «χτύπησε» ξανά η καρδιά του σχολικού αθλητισμού – Ολοκληρώθηκε το ποδοσφαιρικό τουρνουά Λυκείων Βόρειας Αθήνας 

Ο τελικός αγώνας της σειράς φιλικών παιχνιδιών  του νέου διαδημοτικού τουρνουά ποδοσφαίρου Λυκείων Βόρειας Αθήνας, στους οποίους συμμετείχαν και Λύκεια

Περισσότερα
Δεκέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031