Title Image

Πρότυπη Αθλητική – Ψυχαγωγική κατασκήνωση του Δήμου Χαλανδρίου

Πρότυπη Αθλητική – Ψυχαγωγική κατασκήνωση του Δήμου Χαλανδρίου



     Πρότυπη Αθλητική – Ψυχαγωγική κατασκήνωση του Δήμου Χαλανδρίου


Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης αθλητισμού και ψυχαγωγίας για παιδιά λειτούργησε στο χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου ‘Νίκος Περκίζας’,από τον Δήμο Χαλανδρίου.

200 περίπου παιδιά ηλικίας 6-12 ετών είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε διάφορα αθλήματα (κολύμβηση ,μπάσκετ ,βόλεϋ κ.τ.λ) καθώς και να ψυχαγωγηθούν , από τις 20 Ιουνίου 2005 έως και τις 15 Ιουλίου 2005,στους χώρους του γυμναστηρίου ‘Ν.Πέρκιζας’.

Η πρότυπη αυτη  ‘κατασκήνωση’ είναι πρωτοποριακός θεσμός, που θα επαναλαμβάνεται κάθε χρονιά. ‘Τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά .Η συμμετοχή ήταν πολύ υψηλή.


Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε διάφορα αθλήματα και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.Παράλληλα, πιστεύω ότι βοηθήσαμε σημαντικά τους γονείς αφού απασχολήσαμε δημιουργικά τα παιδιά τους για έναν μεγάλο χρονικό διάστημα της ημέρας.


 Η χαρά που είδαμε στα μάτια των παιδιών μας υποχρεώνει να διοργανώσουμε και του χρόνου μια ανάλογη κατασκήνωση, με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και προσφερόμενες υπηρεσίες. ‘δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης των Δημοτικών Γυμναστηρίων’  κος Φώτης Μπάβας.