Title Image

Άνοδος της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ στην Α΄κατηγορία Ε.Σ.Κ.Α.

Άνοδος της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ στην Α΄κατηγορία Ε.Σ.Κ.Α.





  ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1997
ΕΔΡΑ-ΓΡΑΦΕΙΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ – ‘Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ’
ΜΕΘΩΝΗΣ 1, 152 31 ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΤΗΛ./FAX: 210 6713163

  Χαλάνδρι 22/05/2012  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ανδρική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ επιτυγχάνοντας την άνοδο στην Α΄κατηγορία Ε.Σ.Κ.Α., έδωσε μιά ακόμη μεγάλη  χαρά  αλλά και συνέχεια στους πανηγυρισμούς των Μελών του Συλλόγου μας, αφού μετά την ανάδειξη της ως Πρωταθλήτρια ομάδας του Γυναικείου Τμήματος και την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία των γυναικείων πρωταθλημάτων της Α’  Ε.Σ.Κ.Α., οι άνδρες κατάφεραν και πέτυχαν την άνοδό τους, για πρώτη φορά στην αντίστοιχη κατηγορία!


Μετά από αγώνες play off, αρχικά εναντίον του Γ.Α.Ο. ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ όπου κέρδισε με 3-1 αγώνες και κατόπιν με την ομάδα της Γ.Ε. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ που επικράτησε με 3-0.


Η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός των 500 περίπου οπαδών, που είχαν ασφυκτικά γεμίσει την κερκίδα στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ», στον κρίσιμο και νικηφόρο αγώνα ανόδου εναντίον του Γ.Σ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, με 70-56, έκανε μετά τη λήξη όλους μαζί στο κέντρο του γηπέδου ένα κουβάρι, παίκτες, προπονητή, έφορο, όλα τα μέλη της διοίκησης, πρώην αθλητές και οπαδούς, με πρωτοστατούντες τον αρχηγό της ομάδας Αλέξανδρο Καραθανασόπουλο και τους αθλητές των Τμημάτων Παιδικού & Εφηβικού. Το γεγονός αυτό δικαιώνει αυτό που ισχύει στα ομαδικά αθλήματα «η επιτυχία ανήκει σε όλους».


Η κατάκτηση της 3ης θέσης ανάμεσα στις 28 ομάδες των δύο ομίλων της Β΄ Ε.Σ.Κ.Α., επιτεύχθηκε μετά από αγώνα κατάταξης, την Πέμπτη 17 Μαΐου στο ουδέτερο Δημοτικό Γυμναστήριο Μελισσίων, όπου η ομάδα μας επιβλήθηκε του Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ με 77 – 73!


Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεχάρηκαν τον προπονητή κο Τάσο Νικητόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και έφορο του Τμήματος κο Χρήστο Χαραλαμπόπουλο και τους παίκτες  για το φετινό τους σπουδαίο επίτευγμα.


Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο από αυτή την επιτυχία γιατί η ομάδα στην πλειοψηφία της απαρτίζεται από αθλητές, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει την καλαθοσφαίριση από όταν ιδρύθηκε ο Σύλλογός μας.


Το αίσθημα ευθύνης, καθότι πλέον ο Σύλλογος μας συγκαταλέγεται στις 30 καλύτερες, συμπεριλαμβανομένων αυτών των Εθνικών Κατηγοριών,  από τις 170 περίπου, ομάδες της Ε.Σ.ΚΑ. μας δίνει τη δύναμη για παρότρυνση προς τους νέους και τις νέες, της ευρύτερης περιοχής μας, για την ενασχόλησή τους  με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης. 


Για το Δ.Σ.

















 Ο Πρόεδρος


 


 Ο Γεν. Γραμματέας


 


 


 


 ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


 


 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ