Title Image

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών «ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών «ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ»




























ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  
ΝΠΔΔ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ»  
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  

Ταχ. Δ/νση: Λ. Πεντέλης 150, Τ.Κ. 15234, Χαλάνδρι

Πληροφορίες :  Αποστολοπούλου Έφη  
Τηλ : 210 6821975  
Φαξ : 210 6821926  

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών «ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ» το οποίο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Iδρύματος Σταύρος Νιάρχος.


Οι αγώνες  πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 27, Παρασκευή 28, και Σαββάτο 29 Δεκεμβρίου 2012 στο Δημοτικό Στάδιο «Ν. ΠΕΡΚΙΖΑΣ»  (Λ. Πεντέλης 150 ), από  13.00 έως τις 19.00.  Γονείς και φίλαθλοι ήρθαν να καμαρώσουν τις ομάδες  όπου έλαβαν μέρος στο εν λόγω τουρνουά. Νικήτρια ομάδα  ήταν το Γαλάτσι και την Δεύτερη θέση  πήρε η ομάδα του Χαλανδρίου.


Μετά την τελετή λήξης την Κυριακή 30/12/12 ακολούθησε ΔΕΞΙΩΣΗ, όπου βραβεύτηκαν η Παγκόσμια Ομάδα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων 2012 και οι ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών «ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ».


Επίσης παρευρέθησαν και βραβεύτηκαν  παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως ο κ. Δομάζος Μ., ο κ. Παπαιωάννου Μ. και δημοσιογράφοι οι οποίοι αγαπούν τον Αθλητισμό και είναι κοντά στα νέα παιδιά όπως ο κ. Ντάσκας Γιάννης, ο Μήτσος Αντώνης, Αλισανδράτος Ηλίας, Λογοθέτης Γ. Επίσης παρευρέθησαν  ο Αντίδημαρχος κ. Ανδριανάκης Μύρωνας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κρανίδης Μ. 


Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ  κ. Ντάβαρης Ηλίας με τον Δήμαρχο Χαλανδρίου  κ. Κουράση Γ  ευχαρίστησαν όλους τους μικρούς αθλητές για την συμμετοχή τους στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου και επιβράβευσαν τους γονείς  που ενθαρρύνουν  τα παιδιά τους προς  στον αθλητισμό.


Το γεγονός καλύφθηκε από την κρατική τηλεόραση ΝΕΤ.


Γονείς, φίλαθλοι και όσοι παρευρέθησαν εκφράστηκαν με τα πιο κολακευτικά σχόλια και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Τουρνουά Ποδοσφαίρου τον Απρίλιο προς τιμή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή  Μ. Δομάζο  στο οποίο  θα συμμετέχουν και ξένες ομάδες. 

























 

 


 Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γ.Κουράσης με το κ. Μ.Παπαϊωάννου

 

 Η ομάδα υδατοσφαίρισης

     

 


 Ο κ. Μ.Παπαϊωάννου με τον Πρόεδρο του ‘ΕΥΡΙΠΙΔΗ’ κ. Η.Ντάβαρη

 

Στιγμιότυπο από αγώνα.