Title Image

Συνέντευξη τύπου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χόκεϋ (Σάλας) που θα διεξαχθεί 15 έως και 17 Φεβρουαρίου 2013 στο κλειστό Γήπεδο του Δήμου Χαλανδρίου ‘Ν. ΠΕΡΚΙΖΑΣ’

Συνέντευξη τύπου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χόκεϋ (Σάλας) που θα διεξαχθεί 15 έως και 17 Φεβρουαρίου 2013 στο κλειστό Γήπεδο του Δήμου Χαλανδρίου ‘Ν. ΠΕΡΚΙΖΑΣ’

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ       
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                          
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ           
ΝΠΔΔ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ»
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Λ.Πεντέλης 150  Χαλάνδρι    
ΤΚ: 15234     
Πληροφορίες: Αποστολοπούλου Έφη
Τηλέφωνο: 210 6821975                    
Φαξ: 210 6821926
Email: ona.hal.prom@gmail.com 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στις 6/02/13 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο (Μεσολογγίου 2 Πλατεία Χαλανδρίου) συνέντευξη Τύπου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χόκεϋ (Σάλας) (το EuroHockey Indoor Club Challenge 2 MEN) το οποίο θα διεξαχθεί 15 έως και 17 Φεβρουαρίου 2013 στο κλειστό Γήπεδο του Δήμου Χαλανδρίου «Ν. ΠΕΡΚΙΖΑΣ» (από τις 10.00 έως 18.00) με την συμμετοχή των Πρωταθλητριών Χωρών: ARMENIA, BULGARIA, GEORGIA, HELLAS, NORWAY, POLAND, FINLAND, SERBIA.


Στην Συνέντευξη τύπου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Νόμπελης ʼρης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» Ντάβαρης Ηλίας, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Συνδέσμου Ολυμπιονικών κ. Σταθόπουλος Ν., ο διακεκριμένος Δημοσιογράφος κ. Ντάσκας Γ.,  οι αθλητές της ελληνικής ομάδας Δίας HC, ο κ. Κοκόλης Βασίλης (Προπονητής στίβου).


Ο Δημοσιογράφος  κ. Ντάσκας Γ. ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ελληνική ομάδα  και τόνισε πόσο σημαντικό είναι η πόλη του Χαλανδρίου να υποδέχεται τέτοια Αθλητικά δρώμενα. Έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «ΕΥΡΙΠΙΔΗ» κ. Ντάβαρη Ηλία ο οποίος υποστηρίζει Αθλητικά γεγονότα παρά τις δύσκολες συνθήκες  που αντιμετωπίζουμε σαν κοινωνία. Ο Προπονητής  της ομάδας Δίας (Χόκεϋ) κ. Αναστασιάδης Νίκος ευχαρίστησε όλους όσους θα βοηθήσουν για να εξελιχθεί ομαλά η διοργάνωση είπε ότι είναι ευκαιρία τα νέα παιδιά να έρθουν σε επαφή με ένα άθλημα  λιγότερο διαδεδομένο, αλλά που προσφέρει πολλά στους νέους. Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» Ντάβαρης Ηλίας εξέφρασε την χαρά του γιατί δίνεται ευκαιρία να προβληθεί η Χώρα μας και ειδικότερα ο Δήμος Χαλανδρίου με την φιλοξενία της Πανευρωπαϊκής αυτής διοργάνωσης επίσης σαν αρχή το ΝΠΔΔ έχει τις αθλητικές αξίες και  προσπαθεί για το  «πιο Γρήγορα πιο Ψηλά και πιο Δυνατά».