Title Image

Με μεγάλη συμμετοχή ο 6ος Αγώνας Ρεματιάς Χαλανδρίου

Με μεγάλη συμμετοχή ο 6ος Αγώνας Ρεματιάς Χαλανδρίου

Με αυξημένη συμμετοχή δρομέων και μεγάλο πλήθος θεατών διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 8 Οκτωβρίου ο 6ος Αγώνας Ρεματιάς Χαλανδρίου. Στη μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού για την πόλη μας συμμετείχαν φέτος συνολικά, στις τρεις διαδρομές του αγώνα, 1500 δρομείς κάθε ηλικίας, ενώ με τη συμμετοχή του στη διαδρομή των 10 χλμ τίμησε τον 6ο Αγώνα Ρεματιάς Χαλανδρίου και ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος.

Στον αγώνα των 10 χλμ, πρώτος στους άντρες τερμάτισε ο Γεώργιος Τσιγερίδης με χρόνο 36:38, δεύτερος ο Θεόδωρος Λίμπας και τρίτος ο Παναγιώτης Περλέγκας. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Μοσχούλα Μανούσου Παρασκευοπούλου με χρόνο 38:29, δεύτερη η Χριστίνα Σαμπατακάκη και τρίτη η Μαριάννα Βλαχογιάννη.

Στον αγώνα των 5 χλμ, πρώτος στους άντρες τερμάτισε ο Δημήτρης Καφώρος με χρόνο 19:06, δεύτερος ο Γιώργος Δαμουλάκης και τρίτος ο Γεώργιος Σιλιγάρδος. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Νεφέλη Κακούρη με χρόνο 20:25, δεύτερη η Ευγενία Ελευθερίου και τρίτη η Αναστασία Μάκκου.

Στη διαδρομή των 1000 μέτρων για παιδιά, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ενώ τους/τις μικρούς/ες δρομείς ακολούθησαν και αρκετοί ενήλικες που αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να συμμετέχουν, εκτός διαγωνιστικού πλαισίου, στο μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης.

Όλα τα παιδιά έλαβαν μετάλλια καθώς και διπλώματα συμμετοχής στον 6ο Αγώνα Ρεματιάς Χαλανδρίου ενώ βραβεύθηκαν και οι τρεις πρώτοι αθλητές και οι τρεις πρώτες αθλήτριες από κάθε ηλικιακή κατηγορία για τις διαδρομές των 10 και των 5 χιλιομέτρων.

Μετάλλια στους/στις δρομείς απένειμαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Σέργιος Γκάκας, η αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών, Έλενα Χριστούλη, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Κώστας Τσίγκος καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι του αθλητικού κόσμου που ζουν ή εργάζονται στην πόλη: ο Χρήστος Παπαχρήστος, ομοσπονδιακός προπονητής στίβου μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, ο Αντρέας Θεοδωρίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής βόλεϊ, ο Δημήτρης Κυριλλίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής άρσης βαρών, ο Χαράλαμπος Παπανικολάου, πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, ο Αντώνης Παπαντώνης, πρωταθλητής Ευρώπης στίβου στις μεγάλες αποστάσεις.

Πολύτιμη υπήρξε και φέτος η παρουσία όλων των εθελοντών/ριών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του αγώνα, στο πλευρό των εργαζομένων της Διεύθυνσης Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου.

Σημαντική για την καλή διοργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ήταν, για άλλη μια χρονιά, η συνδρομή της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς, του  Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου, της Δημοτικής Αστυνομίας Χαλανδρίου, του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, του 2ου και 3ου Συστήματος Προσκόπων, των εθελοντριών νοσηλευτριών του Ερυθρού Σταυρού, του Σώματος Εθελοντών Χαλανδρίου, της Ομάδας Δρομέων Χαλανδρίου του Τάκη Σκουλή ενώ με διακριτική παρουσία, για λόγους ασφαλείας, υποστήριξε τη φετινή διοργάνωση και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Από το γεγονός δεν θα μπορούσε να είναι απούσα και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου, η οποία συνέβαλε με τη μουσική της στην εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας.

Η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου ευχαριστεί όλους/ες τους/τις εργαζόμενους/ες και τους/τις εθελοντές/ριες που με κόπο και ζήλο συνέβαλαν καθοριστικά στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα και φέτος.
Τέλος, τον 6ο Αγώνα Ρεματιάς στήριξαν οι εταιρίες:
Nοσοκομείο  «Υγεία»
 «Γκέκας» Zαχαροπλαστείο-Catering
 «PhysiolysiS» Κέντρο Φυσιοθεραπείας
 «Dole»
 «Cryosauna studio»
 «HOLE» café
«Ζackret»
«Ευριπίδης» Βιβλιοπωλεία
«Πράξις Υγείας» Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο