Title Image

Τα τυχερά φλουριά πηγαίνουν και εφέτος …κολυμβητήριο

Τα τυχερά φλουριά πηγαίνουν και εφέτος …κολυμβητήριο

Η Διεύθυνση Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα σχολεία της πόλης, αποφάσισε και για τη φετινή σχολική χρονιά 2022-2023,  να προσφέρει δωρεάν συνδρομές στα κολυμβητήρια της πόλης μας, από 01/3/2023 έως και 15/6/2023, για μαθητές/μαθήτριες, δασκάλους /δασκάλες και καθηγητές/καθηγήτριες, που θα βρουν το φλουρί.

Με την πρωτοβουλία αυτή του αντιδημάρχου Αθλητισμού Χάρη Μαυρουδή, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τους τυχερούς, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αθληθούν, να διασκεδάσουν με ασφάλεια και να γνωρίσουν τις δύο σύγχρονες κολυμβητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας».

ΕΠΙΣHΜΑΝΣΕΙΣ:

  • Σε περίπτωση που το παιδί το οποίο κέρδισε το φλουρί, δεν επιθυμεί να κάνει χρήση της συνδρομής, η συνδρομή μπορεί να μεταβιβαστεί μόνο σε άλλο παιδί του ίδιου σχολείου ή σε άλλο μέλος της οικογένειάς του.
  • Σε αντίστοιχη περίπτωση, αν ο καθηγητής/καθηγήτρια δάσκαλος/δασκάλα, που κέρδισε το φλουρί δεν επιθυμεί να κάνει χρήση της συνδρομής, η συνδρομή μπορεί να μεταβιβαστεί μόνο σε άλλον καθηγητή/καθηγήτρια δάσκαλο/δασκάλα του ίδιου σχολείου ή σε άλλο μέλος της οικογένειάς του/της.

Δεν επιτρέπεται η μεταφορά της συνδρομής σε άλλη χρονική περίοδο, πέραν της αναφερόμενης, δηλαδή από 01/03/2023 έως και 15/06/2023, με εξαίρεση, λόγους ανωτέρας βίας (όπως π.χ. λόγοι υγείας, ή άλλους οικογενειακούς προσωπικούς λόγους), που καθιστούν αδύνατη την χρήση της, κατά το ανωτέρω διάστημα.