Title Image

Και μέσω web banking πλέον η καταβολή των συνδρομών στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου

anavatorio_1

Και μέσω web banking πλέον η καταβολή των συνδρομών στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου

Την καταβολή των μηνιαίων συνδρομών για τα δημοτικά αθλητικά προγράμματα και μέσω web banking καθιέρωσε από τις 12.5.2023, η δ/νση Παιδείας, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς.

Μέχρι τώρα οι συνδρομές καταβάλλονταν μόνο στα ταμεία των αθλητικών κέντρων & του Δήμου.

Η δυνατότητα της ηλεκτρονικής πληρωμής θα παρασχεθεί φέτος, για πρώτη φορά, και για τις εισφορές συμμετοχής, στη Β’ & Γ΄ περίοδο της Αθλητικής Κατασκήνωσης, κατόπιν του ελέγχου των αιτήσεων.

Τι κάνουμε

Η ηλεκτρονική πληρωμή,  πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας https://demos365.chalandri.gr για τα εγγεγραμμένα μέλη της, ακολουθώντας τα κάτωθι βήματα:

► Είσοδος  στο προφίλ χρήστη και επιλέγοντας το πεδίο: «Νέα πληρωμή».

► Επιλέγουμε τον ωφελούμενο για τον οποίο θέλουμε να πραγματοποιήσουμε την πληρωμή, π.χ. ο γονέας (κύριος λήπτης) για το παιδί του (ωφελούμενος) ή ο κύριος λήπτης για τον εαυτό του.

► Επιλέγουμε την υπηρεσία στην οποία έχουμε κάνει την αίτησή μας
( αθλητισμός ή αθλητικά camp).

► Από τη λίστα που θα εμφανιστεί, επιλέγουμε τη συνδρομή που θέλουμε να καταβάλλουμε, τσεκάροντας τη στήλη: «Επιλογή» που βρίσκεται δεξιά και πατάμε «συνέχεια. Υπάρχει δυνατότητα να επιλέξουμε και παραπάνω από μια συνδρομές.

► Κατόπιν, εφόσον από το προφίλ χρήστη, δεν έχουμε συμπληρώσει τα στοιχεία κατόχου κάρτας, τα συμπληρώνουμε και πατάμε «συνέχεια».

►Εν συνεχεία εμφανίζεται η τελική φόρμα από πριν την πληρωμή, κάνουμε αποδοχή στους όρους χρήσης  & την πολιτική προσωπικών δεδομένων και προχωράμε στην «ολοκλήρωση πληρωμής». Αμέσως μετά, γίνεται ανακατεύθυνση στη συνεργαζόμενη τράπεζα, όπου και θα μας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας.

Προσοχή!

Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή περιμένουμε να επιστρέψει στην οθόνη μας, η εφαρμογή demos365, προκειμένου το σύστημα να ενημερωθεί για την πληρωμή και αυτόματα να εκδοθεί η απόδειξη και να σταλεί στο mail μας.