Title Image

2ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 των γυμνασίων της πόλης –  Πρωταθλήτρια ξανά η ομάδα των «Underrated»

peiratiko_kalesma2

2ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 των γυμνασίων της πόλης –  Πρωταθλήτρια ξανά η ομάδα των «Underrated»

Το δεύτερο, στην πόλη του Χαλανδρίου, πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5, το «πειρατικό κάλεσμα», όπως το φαντάστηκαν οι μαθητές των γυμνασίων της πόλης και το αγκάλιασαν ο Δήμος Χαλανδρίου και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου.

Μεγάλοι νικητές του «πειρατικού» τελικού που έγινε το βράδυ της Κυριακής οι «Underrated» που επιβλήθηκαν στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 1-1) της ομάδας των «Nackl FC». Είναι ο δεύτερος τίτλος που κερδίζει η ομάδα από την έναρξη του θεσμού του «πειρατικού» πρωταθλήματος.

Την 3η θέση κατέκτησε η Banana United που αναμετρήθηκε στον μικρό τελικό με την ομάδα των Pantofla F.C. και επικράτησε με 5-4.

Οι παίχτες όλων των ομάδων πρόσφεραν θέαμα και γκολ, πάθος και ένταση σε ωραίες αναμετρήσεις, από τις οποίες έλειψαν εντελώς τα φάουλ και τα αντικανονικά μαρκαρίσματα.

Μαζί με το «χρυσό» τα παιδιά της νικήτριας ομάδας κέρδισαν και μια δωρεάν ετήσια συνδρομή στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Χαλανδρίου.

Οι αργυροί πρωταθλητές εξασφάλισαν μια δωρεάν εξάμηνη συνδρομή στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου και οι χάλκινοι πρωταθλητές μια δωρεάν τρίμηνη συνδρομή.