Title Image

Τα σκακιστικά νέα του Χαλανδρίου

Τα σκακιστικά νέα του Χαλανδρίου

Την Τρίτη 4 Ιουνίου ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου διοργάνωσε το 21ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου και όμορων Δήμων υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Χαλανδρίου.

Συμμετείχαν 27 δημοτικά σχολεία με περισσότερους από 130 αθλητές. Οι αγώνες έγιναν  στη πλατεία Χαλανδρίου, σε έναν γνώριμο χώρο,  όπως και κάθε χρόνο. Μαθητές από τα σχολεία της περιοχής, μπήκαν σε ομάδες και ήρθαν να εκπροσωπήσουν τα σχολεία τους.

Μία εξαιρετική εικόνα, με την κεντρική πλατεία να πλημμυρίζει από παιδικά γέλια και φωνές, χειροκροτήματα και ενθουσιασμό.

Όπως σε κάθε αγώνα, διέκρινες την αγωνία, το ζήλο αλλά και το πάθος για τη νίκη. Έγιναν ωραίες παρτίδες,  οι αθλητές με καλές κινήσεις και στρατηγική ανάπτυξης προσπάθησαν να κερδίζουν αλλά και να χαρούν τους αγώνες μαζί με τους φίλους τους. Κάθε  αγώνας αρχίζει και ολοκληρώνεται με χειραψία γιατί το σκάκι είναι ευγενές άθλημα και προάγει εκτός των άλλων και την άμιλλα μεταξύ των παικτών.

Στην 1η θέση η Σχολή Μωραΐτη, στη 2η θέση  το 3ο-15ο Χαλανδρίου και στην 3η θέση η μικτή ΣΟ Χαλανδρίου. Στη καρδιά μας, νικητές είναι όλα τα παιδιά, που με αγάπη πηγαίνουν καταπιάνονται με το σκάκι.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Ρούσσος και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Γκάκας, οι οποίοι μας τίμησαν όπως κάθε χρόνο, με την παρουσία τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ: http://chess-results.com/tnr446158.aspx?lan=19

ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019. Μπλιτζ – πικνίκ. Στη Ρεματιά Χαλανδρίου. Μετά τις 10.30

Όποιοι θέλουν παίζουν γρήγορο σκάκι. Θα υπάρχουν σκακιέρες και ρολόγια.

Οι συνοδοί τους ή όποιοι δεν παίζουν σκάκι, παρέα με τον σύλλογο προστασίας της ρεματιάς, κάνουν περίπατο – ξενάγηση στη Ρεματιά μας.

Μετά το τουρνουά και τον περίπατο, βγάζουμε από τις τσάντες μας τα κεφτεδάκια μας, τα τυροπιτάκια μας, τα σαντουϊτσάκια μας, τις κονσέρβες ΖΑΝΑΕ και ZWAN, όπως παλιά.

Τρώμε και πίνουμε στη σκιά των δέντρων.

Όποιος έχει κιθάρα, ακορντεόν, τα φέρνει μαζί του και τραγουδάμε όλοι μαζί.

Φορέστε τα αθλητικά σας, πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και ελάτε.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ Αβέρωφ 4, στο κέντρο του Χαλανδρίου   Τηλ. 2106846693

www.halandrichess.gr

e-mail: halandri@halandrichess.gr

https://www.facebook.com/halandrichess/