Έναρξη εγγραφών για τον 1ο νυχτερινό αγώνα δρόμου Χαλανδρίου προκήρυξη αγώνα και κάλεσμα εθελοντώνΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δηλώσεις συμμετοχής για το “CHALANDRI Run the Christmas Night”  στο παρακάτω link.

http://evest.gr/entries/index.php/chalandri-run-the-christmas-registration

ΠΡΟΚΉΡΥΞΉ ΑΓΩΝΑ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

 

Ο Δήμος Χαλανδρίου και ο αθλητικός όμιλος Κάλλιστος διοργανώνουν για πρώτη χρονιά στο Χαλάνδρι, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00, νυχτερινό δρομικό αγώνα δύο ξεχωριστών διαδρομών, που θα μας βάλει στο κλίμα των εορτών, το Χριστουγεννιάτικο «Chalandri Run The Christmas Night».

Ο εορταστικός αγώνας δρόμου προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους, να δουν την πόλη με μία διαφορετική οπτική. Οι κεντρικοί δρόμοι, η παραρεμάτια ζώνη, η ρεματιά  και οι πεζόδρομοι φοράνε τη γιορτινή και την αθλητική τους ενδυμασία και ετοιμάζονται να υποδεχθούν και πάλι εκατοντάδες δρομείς και όχι μόνο.

Ελάτε μαζί να τρέξουμε και να φωτίσουμε τους δρόμους του Χαλανδρίου, με θετική ενέργεια και να μεταφέρουμε σε όλους το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων! Ζήσε αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Πάρε και εσύ μέρος υποστηρίζοντας ως Εθελοντής την διοργάνωση  «Chalandri Run The Christmas Night».

Δήλωσε συμμετοχή εδώ και γιόρτασε μαζί μας!

Πληροφορίες:

Αθλητικό κέντρο «Ν.Πέρκιζας»  Λ.Πεντέλης 146 – Χαλάνδρι, Τηλ.:2106856410 – 2106819350 email:agones@halandri.gr, www.chalandri.gr


Διαδρομή Αγώνα Τρεξίματος 5900μ

 


Διαδρομή Δυναμικού Βάδην

 


 Εμφάνιση μπάρας
Κρύψιμο μπάρας
Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση