Πρόσκληση στην Εκδήλωση: «Πως το σημερινό σχολείο προετοιμάζει τα παιδιά για τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και προκλήσεις;»

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου και ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν σε ημερίδα-ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Πως το σημερινό σχολείο προετοιμάζει τα παιδιά για τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και προκλήσεις;», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Λυκείου Χαλανδρίου (Διεύθυνση : Μ. Ασίας 89 & Σεφέρη).
 
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της
Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών
Δήμου Χαλανδρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
EPADIX_diaforetikotita kai ergasiako perivallon_1

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Χαλανδρίου: «Η Διαφορετικότητα και η Συμπερίληψη ως δομικά στοιχεία κουλτούρας στο εργασιακό περιβάλλον»

Τη  Δευτέρα 16/02/2026 και ώρα 19:00 στο Κέντρο Νεότητας (Δαναΐδων & Αντιγόνης) το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Χαλανδρίου φιλοξενεί μια

Περισσότερα
sygharitiria sto 5o Lykeio_1

Συγχαρητήρια Δήμου Χαλανδρίου στο 5ο Λύκειο για τις μεγάλες διακρίσεις στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για το Ολοκαύτωμα

Ο Δήμος Χαλανδρίου απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του 5ου Γενικού Λυκείου Χαλανδρίου για την

Περισσότερα
Φεβρουάριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728