Title Image

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τους μαθητικούς αγώνες στίβου “Ευριπίδεια 2019”

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τους μαθητικούς αγώνες στίβου “Ευριπίδεια 2019”

Την Κυριακή 19/5/2019 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, για δέκατη τέταρτη χρονιά, οι  μαθητικοί αγώνες στίβου «Ευριπίδεια 2019» στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας».
Η ανταπόκριση των μαθητών ήταν μεγάλη καθώς πήραν μέρος σε αυτό το αθλητικό γεγονός περισσότερα από 400 παιδιά της πέμπτης και έκτης δημοτικού από όλα τα σχολεία του Χαλανδρίου.  Στόχος της διοργανώτριας αρχής ήταν και θα είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους μικρούς αθλητές, γνωρίζοντας τα αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού, καθώς και το αθλητικό πνεύμα για  υγιή συναγωνισμό.
Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος ενώ παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους γονείς, τους διευθυντές, τους γυμναστές και τους δασκάλους των Δημοτικών Σχολείων του Χαλανδρίου που συμμετείχαν στους αγώνες, καθώς και τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης. Επίσης ευχαριστεί θερμά τον χορηγό των αγώνων «ΟΜΙΛΟ ΥΓΕΙΑ» για την πολύτιμη προσφορά του.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!