Αγορά τάμπλετ από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου προχώρησε στην αγορά 10 tablets, τα οποία διατέθηκαν με τη μορφή δανεισμού σε  μαθητές του σχολείου.

“Η πρωτοβουλία μας αυτή αποσκοπεί στο να στηρίξει έμπρακτα γονείς και μαθητές του σχολείου μας που αποδεδειγμένα, λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε όλοι μας, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην συμμετοχή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ο εξοπλισμός αυτός παραμένει στην κυριότητα του Συλλόγου μας και στο μέλλον θα αξιοποιηθεί όπως οι γονείς του σχολείου μας αποφασίσουν.

Η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαιδευτική διαδικασία από όλους τους μαθητές καθώς και η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων πρέπει να είναι πρωταρχικός σκοπός όλων μας”, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
erga sxoleia kalokairi_21

Έτοιμα τα σχολεία του Χαλανδρίου για το πρώτο κουδούνι – Τα έργα που έγιναν στη διάρκεια των θερινών διακοπών (βίντεο)

Ο Δήμος Χαλανδρίου ολοκλήρωσε μια σειρά από εκτεταμένες κτηριακές παρεμβάσεις σε σχολεία της πόλης, προκειμένου να είναι έτοιμα να υποδεχτούν

Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930