Title Image

Μια κουζίνα με κοινωνικό προφίλ στην καρδιά του Χαλανδρίου

Μια κουζίνα με κοινωνικό προφίλ στην καρδιά του Χαλανδρίου

Η Κοινωνική Κουζίνα ΚοιΣΠΕ «Ηλιοτρόπιο»  είναι η νέα επιχειρηματική δράση του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης 5ου ΤΟ.ΨΥ. Αττικής «Ηλιοτρόπιο» και εδώ και λίγο μόνο διάστημα προσφέρει απολαυστικές και οικονομικές  λύσεις, στο καθημερινό σας γεύμα.

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Αγίας Παρασκευής 86, λίγα μόνο βήματα από την  κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, και προσφέρει από Δευτέρα έως Παρασκευή, φρέσκο, μαγειρευτό και πιστοποιημένο φαγητό σε πραγματικά κοινωνικές τιμές. Διαθέτει διαφορετικό μενού κάθε ημέρα, τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές γευστικές επιλογές  και οι τιμές δεν ξεπερνούν ποτέ τα 3,30ευρώ τη μερίδα.

Η Κοινωνική Κουζίνα αποτελεί την ιδανική πρόταση γεύματος για το μεσημεριανό σας διάλειμμα στη δουλειά, αφού το φαγητό παραλαμβάνεται ζεστό από το κατάστημα. Παράλληλα  για όσους προτιμούν την άνεση του σπιτιού τους, το φαγητό παραλαμβάνεται σε ειδικά διαμορφωμένες συσκευασίες, κατάλληλες για φούρνο μικροκυμάτων, ώστε να απολαύσουν το γεύμα τους ζεστό, όποια ώρα της ημέρας επιθυμούν.

Το πλεονεκτήματα όμως της Κοινωνικής Κουζίνας δεν περιορίζονται μόνο στην πιστοποιημένη ποιότητα και τις προσιτές τιμές των γευμάτων της , καθώς πάνω από όλα, πρόκειται για μία επιχείρηση με καλό σκοπό. Η εν λόγω επιχειρηματική δράση, είναι μία από τις κύριες δράσεις που αναπτύσσει ο Κοι.Σ.Π.Ε. «Ηλιοτρόπιο», στην προσπάθεια του να προάγει την επαγγελματική αποκατάσταση ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Ο Δήμος Χαλανδρίου, υποστηρικτής της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, στάθηκε από την αρχή αρωγός αυτής της μεγάλης προσπάθειας αφού η Κοινωνική Κουζίνα ΚοιΣΠΕ «Ηλιοτρόπιο» λειτουργεί υπό την αιγίδα του.

H Κοινωνική Κουζίνα Κοι.Σ.Π.Ε. «Ηλιοτρόπιο» λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:30-16:00 και η παραλαβή των γευμάτων γίνεται μόνο από το κατάστημα. Για το εβδομαδιαίο μενού μπορείτε να ενημερώνεστε τηλεφωνικά από το κατάστημα ή από την σελίδα της Κοινωνικής Κουζίνας στο Facebook  όπου κάθε Παρασκευή αναρτάται το μενού της επόμενης εβδομάδας ώστε να κάνετε εγκαίρως κράτηση του πιάτου προτίμησης σας.

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 86, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 215 510 7064

Facebook: Κοινωνική Κουζίνα ΚοιΣΠΕ «Ηλιοτρόπιο»

Ιστοσελίδα: koispeiliotropio.gr