Title Image

Αγγελίες εργασίας και ανακοινώσεις από το Γραφείο ενημέρωσης ανέργων

Αγγελίες εργασίας και ανακοινώσεις από το Γραφείο ενημέρωσης ανέργων

Τις αγγελίες εργασίας και τις ανακοινώσεις που ακολουθούν συλλέγει το Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων του Δήμου Χαλανδρίου. Οι αγγελίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας και είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

⇒ Προσλήψεις στον ΟΑΕΔ: Έως 18 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για 121 θέσεις εργασίας με προκήρυξη ΑΣΕΠ.

Μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για 121 προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ. Ξεκίνησε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020, η υποβολή αιτήσεων από υποψηφίους και υποψήφιες για την πρόσληψη συνολικά 121 ατόμων, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών σταθμών του ΟΑΕΔ του σχολικού έτους 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες, όλων των ειδικοτήτων, πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ: www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/aitese-proslepses-stous-brephonepiakous-stathmous-tou-oaed.  Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Απασχόληση στο δημόσιο τομέα → Αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ.  Η καταληκτική ημερομηνία για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψηφίων είναι η Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Πληροφορίες στο site του ΟΑΕΔ  WWW.OAED.GR.

⇒ Ξεκίνησε την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου τον 11ο κύκλο του το ReGeneration, το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσω του προγράμματος, που είναι προσβάσιμο σε άτομα με ή χωρίς αναπηρία, οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχουν σε ένα «ταξίδι» εκπαίδευσης και εμπειριών που ανοίγει τους ορίζοντες για την αγορά εργασίας. Όπως και στον προηγούμενο κύκλο του, το πρόγραμμα θα διεξαχθεί εξολοκλήρου διαδικτυακά. Με σύμμαχο την τεχνολογία, το ReGeneration έχει ήδη προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα που έφερε η πανδημία και θα ολοκληρώσει όλα τα στάδια του 11ου κύκλου του προγράμματος ψηφιακά.

Ηλεκτρονικές αιτήσεις (στη διεύθυνση www.regeneration.gr) θα γίνονται δεκτές έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 14:00. Οι υποψήφιοι χρειάζεται να πληρούν όλες τις παρακάτω προϋποθέσεις:

– Να είναι πτυχιούχοι έως 29 ετών, απόφοιτοι ελληνικών και ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο, με ή χωρίς αναπηρία

– Να έχουν εργασιακή εμπειρία από 0-3 έτη μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές

– Να έχουν ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Μέχρι σήμερα, μέσω του προγράμματος έχουν απασχοληθεί περισσότεροι από 1600 νέοι πτυχιούχοι σε 600+ συμμετέχουσες εταιρείες, οι οποίες δείχνουν έμπρακτα ότι στηρίζουν την επόμενη γενιά, αλλά και ότι συνεχίζουν να επενδύουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους, αφού το ποσοστό των συνεργασιών που ανανεώνονται ανέρχεται στο 92%. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα μετρά 230.000 ώρες εκπαίδευσης και 17.500 ώρες εθελοντικής προσφοράς από τους συμμετέχοντες.

Το δυναμικό ξεκίνημα του προγράμματος θα συνεχιστεί παρ’όλες τις προκλήσεις που φέρνει μαζί του το συνεχιζόμενο κύμα του COVID-19, και κατόπιν του 11ου κύκλου, θα ακολουθήσουν 11 νέες Ακαδημίες μέσω μεγάλων συνεργασιών όπως η Microsoft και ο ΤΙΤΑΝ, αλλά και του προγράμματος Project Future της Τράπεζας Πειραιώς που συνεχίζει τη συνεργασία του με τo ReGeneration για 5η φορά, εκτοξεύοντας τον αριθμό των προγραμμάτων που θα έχουν πραγματοποιηθεί μέσα στο 2020 σε 23, αριθμό-ρεκόρ στην ιστορία του προγράμματος.

⇒ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ καθαριστές-τριες από κλινική ψυχικών νοσημάτων. Πρωινή και απογευματινή 6,5ωρη απασχόληση (6 ημέρες εργασίας). Ωράριο: 08:00-14:00 και 14:30-21:00. Περιοχή: Βριλήσσια Αττικής. Τηλ. επικοινωνίας: 210 3318276 (10:00-16:00).

⇒ ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για απογευματινή 4ωρη απασχόληση σε τηλεφωνικό συντονιστικό κέντρο (εξυπηρέτηση πελατών) από την εταιρία New Health System με έδρα το Χαλάνδρι. Αγγλικά, Η/Υ, επιθυμητή η προϋπηρεσία σε τηλεφωνικό κέντρο.

⇒ BLUE  SKY: Υπάλληλος Γραμματειακής Υποστήριξης – Reception/ ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος γραμματειακής υποστήριξης από τηλεοπτικό σταθμό. Ο ρόλος της θέσης απαιτεί εμπειρία γραμματειακής υποστήριξης, σωστό χειρισμό τηλεφωνικών κλήσεων, υποδοχή επισκεπτών, ευχέρεια στον προφορικό λόγο της αγγλικής γλώσσας.  Βιογραφικό μέσω www.skywlaker.gr

⇒ OSTRACO SHIP SUPPLIES: ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός με επαγγελματικό δίπλωμα Γ’ κατηγορίας και δίπλωμα για μηχανάκι για μόνιμη απασχόληση. Περιοχή: Μεταμόρφωση, πλησίον σταθμού προαστιακού.