Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης και Ψυχαγωγίας για ΑμεΑΤον Σεπτέμβριο του 2017 η διεπιστημονική ομάδα της Έγκαιρης Παρέμβασης ανέλαβε την οργάνωση υλοποίησης της Δομής Εκπαίδευσης Εφήβων & Νέων ο «Φίλων». Η Δομή ξεκίνησε να λειτουργεί  στο Χαλάνδρι υπό την ευθύνη της Έγκαιρης Παρέμβασης από τον Μάρτιο 2018. Οι δράσεις και ο σκοπός του «Φίλωνα» αφορούν στην εκπαίδευση εφήβων με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές και Νοητική Υστέρηση, με στόχο την ανάπτυξη απαραίτητων για την ενήλικη ζωή δεξιοτήτων στην κοινωνία και στο σπίτι, καθώς και την δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

Η Δομή Εκπαίδευσης Εφήβων & Νέων ο «Φίλων» διοργανώνει από τον Οκτώβριο 2019 ένα πρόγραμμα κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας που αφορά σε ενήλικες με Νοητική Υστέρηση. Το πρόγραμμα θα εκτελείται κάθε Παρασκευή ή/και Σάββατο και θα διαρκεί 3 ώρες. Τόπος συγκέντρωσης θα είναι η δομή ο «Φίλων». Στόχος είναι να αξιοποιούν την κοινότητα για διασκέδαση και την δομή για εξάσκηση των δεξιοτήτων καθημερινής διαβίωσης. Μέσα σε μικρές ομάδες θα μπορούν να συζητούν θέματα που τους ενδιαφέρουν, θα απασχολούνται με αθλητικές όπως και με ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Κουλούρα στο 6932714012 και την κα. Δερμεντζή στο τηλ.: 215 565 3519, καθημερινά 16:00 – 20:00 email: info@egkairiparemvasi.grwww.egkairiparemvasi.grΕμφάνιση μπάρας
Κρύψιμο μπάρας
Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση