Title Image

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Χαλανδρίου στο 2ο φεστιβάλ «Strong Me»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Χαλανδρίου στο 2ο φεστιβάλ «Strong Me»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου συμμετείχε ενεργά στο 2ο φεστιβάλ «Strong Me», με θέμα την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας. To φεστιβάλ διοργανώθηκε στις  23-25 Σεπτεμβρίου, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Εικοσιένας (21) φορείς υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Δ.Ο.Π.Ι.Φ) και του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδων (ΚΕΔΕ), ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να ενημερώσουν, να αφυπνίσουν και να κινητοποιήσουν απέναντι στο φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου δραστηριοποιείται ενεργά εδώ και 8 χρόνια γύρω από αυτό το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, παρέχοντας πολλαπλή στήριξη σε γυναίκες-θύματα έμφυλης βίας και διακρίσεων. Συμμετείχε  στο φεστιβάλ «Strong Me» και συνομίλησε με ανθρώπους του Πολιτισμού, των Τεχνών και του Αθλητισμού, στο πλαίσιο της προσπάθειας μετατροπής του φόβου σε κινητήρια δύναμη αυτοσυνειδησίας και αγώνων!