Title Image

Αγγελίες – Προκηρύξεις

Αγγελίες – Προκηρύξεις

  1. ANAKOINΩΣΗ   ΟΑΕΔ:  Εννέα νέα προγράμματα για την απασχόληση 56.300 ανέργων αναμένεται να ενεργοποιήσει μέχρι το τέλος του 2018 ο ΟΑΕΔ

 

Τα προγράμματα αυτά, αναμένεται να ενεργοποιηθούν τους επόμενους μήνες και αφορούν:

    1. Ολοκληρωμένη Παρέμβαση ένταξης στην αγορά εργασίας 10.000 ανέργων σε δυναμικούς κλάδους της οικονομίας, με έμφαση στον αγροτοδιατροφικό, τον τεχνολογικό καθώς και τους κλάδους πληροφορικής και επικοινωνιών. Αφορά 10.000 άνεργους, 29-64 ετών οι οποίοι θα προωθηθούν στην απασχόληση του αγροτοδιατροφικού τομέα, ενώ θα υποστηριχθούν προκειμένου να αναλάβουν επιχειρηματική δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 120 ωρών, συμβουλευτική υποστήριξη, πιστοποίηση και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, η οποία δεν θα υπερβαίνει τους 5 μήνες. Αποκλειστικά για τα προγράμματα κατάρτισης σε ειδικότητες του Αγροτικού Τομέα η πρακτική άσκηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε επιχειρήσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
    2. Στοχευμένη Κατάρτιση και πιστοποίηση 10.000 ανέργων ηλικίας 29-64, σε κλάδους που παρουσιάζουν προοπτικές ανάπτυξης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση 120 ωρών, συμβουλευτική υποστήριξη, πιστοποίηση και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, η οποία δεν θα υπερβαίνει τους 5 μήνες.
    3. Επιδότηση Νέων Θέσεων Εργασίας για 15.000 ανέργους ηλικίας 18 – 29 ετών, με έμφαση στους πτυχιούχους. Η πρώτη φάση του προγράμματος περιλαμβάνει 10.000 νέους ανέργους έχει ήδη ξεκινήσει ενώ αναμένεται η δεύτερη φάση με άλλους 5.000, κατά κύριο λόγο πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ, προκειμένου να απασχοληθούν σε νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, του ιδιωτικού ή κοινωνικού τομέα της οικονομίας. Το ποσό επιχορήγησης των επιχειρήσεων που θα προσλάβουν τους ανέργους φτάνει στο 50% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελούμενου, με ανώτατο όριο τα 400 ευρώ μηνιαίως για τους νέους έως 25 ετών και τα 500 ευρώ για τους νέους άνω των 25 ετών.
    4. Επιδότηση Νέων Θέσεων Εργασίας για 6.000 ανέργους ηλικίας έως 35 ετών αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μεταποιητικές/βιομηχανικές επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα προβλέπει τη κατάρτιση 6.000 ανέργων αποφοίτων πτυχιούχων ανωτάτων ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα και στη συνέχεια επιδοτούμενη πρόσληψη τους σε μεταποιητικές/ βιομηχανικές επιχειρήσεις.
    5. Δράση Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για 4.500 νέους απόφοιτους Λυκείου έως 29 ετών. Πρόκειται για πρόγραμμα κατάρτισης 200 ωρών για απασχόληση σε περίπου 10 επαγγελματικές ειδικότητες (τεχνικές και του τομέα των υπηρεσιών). Οι άνεργοι θα απασχοληθούν κυρίως σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα. Η διάρκεια του προγράμματος μπορεί να φτάνει και τους 14 μήνες, ενώ το ύψος επιχορήγησης θα ξεκινά από 360 ευρώ το μήνα για κάλυψη μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους.
    6. Πρόγραμμα Επιδότησης 2.500 άνεργων για την δημιουργία της δικής τους επιχείρησης σε δυναμικούς κλάδους της οικονομίας που ενσωματώνουν την καινοτομία. Το πρόγραμμα θα ανοίξει το φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει συμβουλευτική υποστήριξη στους άνεργους για την τελική διαμόρφωση του επιχειρηματικού τους σχεδίου.
    7. Ολοκληρωμένη Παρέμβαση επαγγελματικής ενδυνάμωσης και ένταξης στην αγορά εργασίας στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (logistics) και το Εξαγωγικό Εμπόριο. Περιλαμβάνει κατάρτιση και επιδοτούμενη πρόσληψη για 4.000 ωφελούμενους.
    8. Δράσεις Κατάρτισης για 2.000 Άτομα με Αναπηρία. Η επιδότηση θα ανέρχεται μέχρι του ποσού των 700 ευρώ μηνιαίως για τους εργαζόμενους με πλήρη απασχόληση και μέχρι του ποσού των 350 ευρώ (μηνιαίως) για τους εργαζόμενους με μερική απασχόληση.
    9. Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας 2.300 ανέργων σε Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων – Γ΄ Κύκλος. Πρόκειται για πρόγραμμα απασχόλησης σε δομές υποστήριξης των προσφύγων για 8 μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ  

 

-Ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικού αριθμού είκοσι πέντε (25) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο: 4 ΔΕ Οδηγός Απορριμματοφόρου (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 1 ΔΕ Χειριστών 20 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: 1. Φωτοαντίγραφο των 2 όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. 2. Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07. 3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. 4. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού. 5. Φωτοαντίγραφο της επαγγελματικής άδειας οδήγησης αυτοκινήτου για την ειδικότητα που απαιτείται. 6. Φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι) για την ειδικότητα που απαιτείται. 7. Φωτοαντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος για την ειδικότητα που απαιτείται. 8. Για την απόδειξη της εμπειρίας, απαιτείται: Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα ή απογραφικό δελτίο ΙΚΑ που να προκύπτει η διάρκεια ασφάλισης. Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν εναλλακτικά αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια απασχόλησης. Ως εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο της προς πλήρωση θέσης μετά τη λήψη της άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού (Δ/νση: Μαραθωνοδρόμου 95-Ψυχικό, τηλ: 213-20.14.722, 737) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος.

 

Προκήρυξη ΕΥΔΑΠ για θέσεις ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας για Αττική. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ταχυδρομικώς και με συστημένη επιστολή, από Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 έως και Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη Διεύθυνση: ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Υπηρεσία Γενικής Γραμματείας – ΣΟΧ 1/2018 – Ωρωπού 156, 111 46 ΓΑΛΑΤΣΙ ΠΗΓΗ: https://www.diorismos.gr/sumvaseis/13728/220-proslipseis-stoys-nomoys-attikis-voiotias-kai-fokidas-apo-tin-eydap

 

  1. ΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σημείωση: Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

 

-Η West A.E., εταιρία παροχής υπηρεσιών sales και marketing (με έδρα το Χαλάνδρι) αναζητά για την πόλη της Αθήνας: Merchandisers   –  Περιγραφή θέσης: Φροντίζει για τον αποτελεσματικό ανεφοδιασμό – παρουσίαση και προώθηση προϊόντων, μεγάλης και γνωστής εταιρίας παιχνιδιών, σε πολυκαταστήματα του Nομού Αττικής. Απαιτούμενα προσόντα: Πτυχιούχος ΑΕΙ / ΤΕΙ / Λυκείου, Γνώση αγγλικών, Καλή γνώση Η/Υ, Εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης, Γνώσεις τεχνικών παρουσίασης προϊόντων, Προϋπηρεσία στις πωλήσεις ή merchandising τουλάχιστον 1 έτος, Δίπλωμα οδήγησης, Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψήφιους . Η εταιρία προσφέρει: Ικανοποιητική αμοιβή, Πλήρη απασχόληση, Ασφαλιστική κάλυψη, Εταιρικό αυτοκίνητο, Εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, Ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι/ες να στείλουν το βιογραφικό τους με επισυναπτόμενη
φωτογραφία προσώπου και ολόσωμη, με την ένδειξη “ΜΑ001” μέσω skywalker.gr – προώθηση-merchandisers – 22.8.2018.

-ΖΗΤΕΙΤΑΙ από εταιρία παραγωγής με έδρα το Καματερό, εργάτης αποθήκης για πλήρη απασχόληση. Δίπλωμα προαιρετικό. Εταιρεία MOTUS.

 

ΖHTOYNTAI από ανώνυμη εταιρία ΑΜΑΛΘΕΙΑ άτομα με εμπειρία σε service και buffet για καφέ – εστιατόριο στα Σπάτα. Tηλ: 210 6635615, ώρες επικοινωνίας: 12:00-23:00.

ZHTEITAI από εισαγωγική – εμπορική επιχείρηση υδραυλικού εξοπλισμού (Κοτσοβός) στις Αχαρνές αποθηκάριος για εργασίες αποθήκης (παραλαβή εμπορευμάτων, εκτέλεση παραγγελιών, ανεφοδιασμός ραφιών), επικοινωνιακός, δραστήριος, συνεργάσιμος, επιθυμητή γνώση ERP/Scanner

 

Oι αλυσίδες καταστημάτων CookShop & Bag Stories ζητούν για τα καταστήματα Αθηνών Πωλητές / Πωλήτριες με εμπειρία στην πώληση και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας Παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας με φωτογραφία μέσω skywalker.gr-λιανική πώληση ή στο fax 210 9401212.

 

MEDIA MARKT Ζητούνται Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης πλήρους ή μερικής απασχόλησης για το κατάστημα στο Μαρούσι. Βιογραφικά μέσω της ιστοσελίδεας skywalker.gr – λιανική πώληση ή μέσω της ιστοσελίδας mediamarkt.gr – θέσεις εργασίας.

Ζητείται  Πωλητής /τρια / Ταμίας BAZAAR – Γέρακας. Βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία μέσω skywalker.gr – λιανική πώληση 22.8.2018.

 

-Ζητείται Πωλητής Καταστήματος Ανθοπωλείου / Διακόσμησης στο Χαλάνδρι μέσω της MANPOWER. Bιογραφικά μέσω της ιστοσελίδας της MANPOWER

-Η Auto Marin A.E. αναζητά Υπάλληλο Καθαρισμου με δίπλωμα οδήγησης. Βιογραφικά μέσω skywalker.gr – εξωτερικές εργασίες. Περιοχή: Βόρεια προάστια. Για ευκαιρίες καριέρας στην Auto Marin A.E. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.automarin.gr.

H Green Promotions ζητά Διανεμητές/τριες Εντύπων. Βιογραφικά με Κωδικό D2D μέσω skywalker.gr – εξωτερικές εργασίες 17.8.2018. Ζητούνται άτομα επικοινωνιακά, καλής εμφάνισης, 18-45 ετών για διανομή φυλλαδίων σε όλη την Αττική. Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε διανομές με χάρτη. Καθημερινή πρωινή απασχόληση,
συνεχής εκπαίδευση και υψηλές αποδοχές με δυνατότητα άμεσης πρόσληψης. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα, αναγράφοντας τον κωδικό.

 

-Η Γευσήνους, η μεγαλύτερη εταιρία συστηματικής εστίασης που δραστηριοποιείται σε κλειστές αγορές στην Ελλάδα ζητά Βοηθό Κουζίνας για την μονάδα παραγωγής της. Προφίλ υποψηφίων: Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους, Κάτοχος πιστοποιητικού υγείας σε ισχύ. Βιογραφικά μέσω skywalker.,gr – προσωπικό κουζίνας 21.8.2018.

-Ζητείται βοηθός μάγειρα κυρίως για ζύμες στη Φιλοθέη στην ‘’Παλιά Αγορά’’ Τηλ.: 210 6837017. Βιογραφικά μέσω skywalker.gr – προσωπικό κουζίνας, υπόψη  κας Δ. Στράγκα