Title Image

Ανακοίνωσεις & αγγελίες

Ανακοίνωσεις & αγγελίες

  1.  Πρόγραμμα REGENERATION: Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους πτυχιούχους ως 29 ετών, απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο, όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα. Προϋπόθεση είναι επίσης η μηδενική ή μικρή προϋπηρεσία καθώς και η Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα). Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν αίτηση μέχρι τις 5/9/2018. Για την αίτηση & περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr.              

Το 2018, το πρόγραμμα ξεκινάει δυναμικά και, επενδύοντας διαρκώς σε καινοτόμους πυλώνες, λανσάρει το ReGeneration Academy που θα φιλοξενεί προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης, με στόχο να καλύψει το κενό μεταξύ διαθέσιμων θέσεων εργασίας σε συγκεκριμένους τομείς της ελληνικής αγοράς εργασίας και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων.

Το πρόγραμμα αποτελεί μια ενέργεια των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum, που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας όσο και του φαινομένου του ‘brain drain’, της τάσης δηλαδή των νέων αξιόλογων πτυχιούχων να φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν θέσεις εργασίας.

 

  1.    ΑΓΓΕΛΙΕΣ   5/9/2018

 

Σημείωση: Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

 

  1. Η  Nestle αναζητά Sales Developer για το κανάλι της Horeca. Ο υποψήφιος θα πρέπει να προωθεί τα προϊόντα της εταιρείας στο κανάλι της Horeca. Πιο συγκεκριμένα:
  • Να παρακολουθεί τους μηνιαίους στόχους των πωλήσεων σε επίπεδο πελατών
  • Να χτίζει και να διατηρεί καλές σχέσεις με τους πελάτες

Η θέση έχει τη βάση της στην Αθήνα και αναφέρεται στον «Area Sales Supervisor». Βιογραφικά μέσω του link   https://nestle.taleo.net/careersection/3/jobdetail.ftl?job=180004SJ&tz=GMT%2B03%3A00

  1. Cosmote: Υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών/Τηλεφωνική εξυπηρέτηση εταιρικών & επιχειρησιακών πελατών με στόχο την ενημέρωση & επίλυση θεμάτων εμπορικής ή/ και τεχνικής φύσεως. Αποστολή βιογραφικού μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας  – work with us.

Lidl Hellas: Πωλητές – πωλήτριες και ταμίες στο κατάστημα της Καλλιθέας για μερική απασχόληση. Περισσότερα  στην ιστοσελίδα της εταιρείας – ευκαιρίες καριέρας.

Σκλαβενίτης: Η εταιρεία αναζητά υποψηφίους για κάλυψη της θέσης “Μηχανικός Λογισμικού (Full Stack Software Engineer)”’ στην Περιοχή του Περιστερίου. Πληροφορίες και βιογραφικά μέσω της ιστοσελίδας www.dikaiologitika,gr – θέσεις εργασίας 3/9/2018

Wind: Πλήθος θέσεων εργασίας σε αρκετές ειδικότητες προσφέρει η εταιρία
Για πληροφορίες και βιογραφικά δείτε  στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Vodafone: Θέσεις εργασίας μέχρι και το τέλος του μήνα σε πολλούς τομείς προσφέρει η εταιρία
Δείτε περισσότερα  στην ιστοσελίδα της εταιρείας.