AΓΓΕΛΙΕΣ 19/9/2018

Σημείωση: Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

 Δείτε ΕΔΩ σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών της Cosmote.

1.ΖHTEITAI υπάλληλος από κατάστημα προϊόντων τεχνολογίας στα βόρεια προάστια για εξυπηρέτηση σε τηλεφωνικό κέντρο. Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε ανάλογο πόστο. Eταιρεία Tech Electronic στο Μαρούσι.

  1. LIDL Ζητά πωλητές-τριες ημιαπασχόληση για το κατάστημα στην Αγία Παρασκευή. Βιογραφικά μέσω skywalker.gr – λιανική πώληση – 14.9.2018.

3.Από τα ζαχαροπλαστεία Τερκενλή ζητούνται: Οδηγοί / Πωλητές Καταστήματος για μόνιμη απασχόληση.  Απαραίτητα προσόντα: Δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής, 3ετής εμπειρία οδήγησης, Ηλικία έως 30 ετών, Ευελιξία ωραρίου, Επαγγελματική συμπεριφορά, Επικοινωνιακές ικανότητες.

 

  1. Ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο αναφοράςενδιαφέρεται να προσλάβει για πεντάωρη απασχόληση Υπάλληλο για Εξωτερικές Εργασίες Ωράριο: 10:00-15:00, Δευτέρα – Παρασκεύή. Απαραίτητα προσόντα: Κάτοχος διπλώματος οδήγησης για μηχανάκι από 125cc και πάνω, Κάτοχος διπλώματος για τουλάχιστον 2 έτη, φαξ: 210 2723003.

5.Το ΕΣΠ Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες προκηρύσσει μια θέση Οδηγού με σύμβαση ορισμένου χρόνου, για το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα. Περισσότερα για τον Οργανισμό , το Όραμα και την Αποστολή του μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα http://www.gcr.gr/index.php/en/

Καθήκοντα – αρμοδιότητες:  μεταφορά σε σχολεία, νοσοκομεία, ιατρικές επισκέψεις, δραστηριότητες, μαθήματα, υπηρεσία μεταφοράς χωρίς συνοδό για έως και τρία παιδιά, λαμβάνοντας υπόψη τις μεμονωμένες περιπτώσεις του κάθε παιδιού και ανάλογα με την εκτίμηση του κινδύνου, Ανάληψη διαδικαστικών θεμάτων λειτουργίας της ασφαλούς ζώνης, Αγορά υλικών για τις δραστηριότητες των παιδιών ή για άλλες ανάγκες του safe zone, Συμπλήρωση των ελλείψεων των υλικών του κεντρικού γραφείου-κτηρίου από την αποθήκη, Ευθύνη καθαριότητας των αυτοκινήτων με τη βοήθεια των φροντιστών των ανηλίκων, Κοινοποίηση κάθε πληροφορίας στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, Ανάληψη ή βοήθεια στα εξής (μόνο αν το αρμόδιο προσωπικό απουσιάζει), Διανομή φαγητού, Έλεγχος ασφαλείας στα δωμάτια Διατήρηση καθαριότητας στους χώρους του safe zone, Ανάληψη τυχόν επιπρόσθετων καθηκόντων που του/της αναθέτονται από τους υπευθύνους.

Απαραίτητα προσόντα: Επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών ως επαγγελματίας οδηγός Βασικές γνώσεις λειτουργίας και συντήρησης αυτοκινήτου Γνώση αγγλικών Ομαδικό πνεύμα εργασίας, ακρίβεια και μεθοδικότητα στον προγραμματισμό μετακινήσεων και συνδυασμό προορισμών Επιθυμητά Προσόντα: Προηγούμενη εμπειρία εργασίας με παιδιά και εφήβους ή εμπειρία με πρόσφυγες Ευχέρεια στη χρήση word, Excel (καταγραφή αιτήματος επισκευής ή ημερολογίου ταξιδιών και καταναλώσεων).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν Βιογραφικό Σημείωμα, Europass cv το οποίο μπορεί να βρεθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae/templates instructions και συνοδευτική επιστολή στο hr@gcr.gr με Θέμα: Οδηγός, Ελαιώνας. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 20/09/2018 Λόγω του μεγάλου όγκου βιογραφικών, σε περίπτωση μη επιλογής, δεν θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε όλους τους υποψηφίους.