Title Image

Αγγελίες- προκηρύξεις 24/9/2018

Αγγελίες- προκηρύξεις 24/9/2018

Σημείωση: Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

Το Μουσείο της Ακρόπολης ανακοίνωσε την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Μουσείου Ακρόπολης. ΤΕ Ταμίες και Υπάλληλοι Έκδοσης Εισιτηρίων, θέσεις 25, Διάρκεια Σύμβασης 8 μήνες. Πληροφορίες για τους αποδεκτούς τίτλους σπουδών θα βρείτε στην προκήρυξη. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως (οι αιτήσεις κατατίθενται στο πρωτόκολλο του Μουσείου κατά εργασιμες ωρες και μερες 08.30 – 13.30. είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 42 Αθήνα, υπόψη. Γραμματείας Μουσείου Ακρόπολης (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 9000 900, εσωτ. 418 & 419).

Ο ΟΑΕΔ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει Εργαστήριο Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής & Θεσσαλονίκης.Μέσω του Εργαστηρίου θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών). Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Το Εργαστήριο Ενεργοποίησης για τους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 27 /09/ 2018 από τις 09:30 έως τις 14:30. Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είστε εγγεγραμμένος / εγγεγραμμένη. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο του oaed.gr.

Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο: Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS ανακοίνωσε το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενο από τον Υπουργό Υγείας και επιχορηγούμενο από το Υπουργείο Υγείας. Το ΚΕΕΛΠΝΟ καλεί τους ενδιαφερόμενους να συνάψουν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης δεκαοκτάμηνης διάρκειας, ως και δυνατότητα παράτασης έως έξι (6) μήνες , συνολικά χιλίων πεντακοσίων εβδομήντα πέντε (1.575) ατόμων, τα οποία θα στελεχώσουν τις αντίστοιχες δομές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά στο Κέντρο Ελέγχου Και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) Αγράφων 3-5, 15123, Μαρούσι. Συμπληρωματικές ή/και διευκρινιστικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά, υποχρεώσεις κλπ., παρέχονται από το Γραφείο Μετακινούμενων Πληθυσμών του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, στα τηλέφωνα 2105212012, 2105212073 και 2105212822 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-15:00.

Περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ  24/9/2018

Σημείωση: Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

Ζητούνται νοσηλευτές- νοσηλεύτριες για πλήρη απασχόληση, σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων ”Ο Καλός Σαμαρείτης” στην Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα. Βιογραφικά αποστέλλονται στο mail  Ksamareitis@gmail.com

 ΖΗΤΕΙΤΑΙ γραμματέας από εταιρία συμβούλων STRATIS ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΠΕ στο Μαρούσι. Απαραίτητα: πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ (θετικής / οικονομικής κατεύθυνσης), πολύ καλά αγγλικά, άριστη γνώση MS Office. Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους.  Αποστολή βιογραφικού – skywalker.gr- μικρές αγγελίες – εξυπηρέτηση/administration – 20/9/2018.

 Η FAMAR Α.Β.Ε., ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη με ηγετική θέση στον χώρο της παραγωγής φαρμάκων και καλλυντικών, ζητά να προσλάβει για το εργοστάσιό της στην ΑνθούσαΧειριστή Μηχανών Συσκευασίας/ Κωδ.: ΧΜΣ_ΑΝΘ_092017. Βιογραφικά μέσω skywalker.gr – ποιοτικός έλεγχος – 20/9/2018

Ο κάτοχος της θέσης θα έχεις τις εξής αρμοδιότητες: Προετοιμασία των μηχανών συσκευασίας σύμφωνα με το πρόγραμμα συσκευασίας, Χειρισμός των μηχανών συσκευασίας σύμφωνα με τις προκαθορισμένες αποδόσεις, Καθαρισμός των μηχανών συσκευασίας Τήρηση των κανόνων και των διαδικασιών ασφάλειας, Παρακολούθηση των παραγωγικών δεικτών

Απαραίτητα προσόντα: Απόφοιτοι σχολών μέσης τεχνικής εκπαίδευσης ή Α.Τ.Ε.Ι. μηχανολογικών κατευθύνσεων, Εμπειρία τουλάχιστον 2-3 ετών σε αντίστοιχη θέση σε βιομηχανία, Γνώση χειρισμού Η/Υ & αγγλικής γλώσσας.

Το εστιατόριο «Ψωμί και Αλάτι» στo Χαλάνδρι ζητά  Σερβιτόρους.  Βιογραφικά μέσω skywalker.gr – εστίαση-20/9/2018. Προσόντα: Πτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων, Προϋπηρεσία 2 ετών σε a la carte εστιατόριο, Θετική συμπεριφορά με πνεύμα ομαδικότητας, Συνέπεια, Οργάνωση.  Η εταιρία μας προσφέρει: Επαγγελματικό και σταθερό περιβάλλον εργασίας για τη δημιουργία ευκαιριών καριέρας & Εκπαίδευση

Ζητείται Σερβιτόρος/α & Βοηθός στην Παλιά Αγορά  (Φιλοθέη-Ψυχικό).Η θέση θα αναφέρεται στον υπεύθυνο σάλας. Ο κατάλληλος υποψήφιος χρειάζεται να έχει 3 χρόνια εμπειρίας σε αντίστοιχη θέση σε all day εστιατόριο, ικανότητα να εξυπηρετεί μεγάλη σάλα 200 και πλέον καθισμάτων με πελάτες υψηλών απαιτήσεων. Τυπικά προσόντα: Πτυχίο από ανώτερη σχολή εστιατορικής/ Αποδοχές: Σύμφωνες με τις αντίστοιχες θέσεις της ελληνικής αγοράς και ανάλογες με τα προσόντα/ Επιπλέον παροχές: Δυνατότητες ουσιαστικής εξέλιξης.  Τηλ.: 210 6837017 • Υ/Ο κας Δ. Στράγκα.

-Η Γευσήνους, εταιρία συστηματικής εστίασης ζητά Εργάτες για τη μονάδα παραγωγής της. Προφίλ υποψηφίων: Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους στον κλάδο του τροφίμου,  Κάτοχοι πιστοποιητικού υγείας σε ισχύ.

 Η Γευσήνους,  ζητά Βarista για τη στελέχωση των καταστημάτων της στην περιοχή της Παιανίας. Προφίλ υποψηφίων: Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 1 έτους, Κάτοχοι πιστοποιητικού υγείας σε ισχύ, Να είναι κάτοικοι των γύρω περιοχών.

Γραφίστας ζητείται από εκδοτική εταιρία Express Publishing. Απαραίτητη η γνώση αγγλικών και των προγραμμάτων Photoshop, Quark, Illustrator και InDesign σε περιβάλλον Mac. Προϋπηρεσία απαραίτητη. Bιογραφικά μέσω skywalker.gr – Γραφικές Τέχνες – Γραφίστες – 4/9/2018.

Η αλυσίδα super markets  Κρητικός Α.Ε., δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο τουλιανεμπορίου σε όλη την Ελλάδα, αναζητά για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά Προσωπικό για το Τμήμα Αποθήκης.  Βιογραφικά μέσω skywalker.gr –  logistics/ Απαραίτητα προσόντα: Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2-3 ετών σε αντίστοιχη θέση, Επικοινωνιακή και ομαδική εργασία,l Τουλάχιστον απόφοιτος λυκείου, Ευχάριστη προσωπικότητα με πρότυπο ευγένειας απέναντι στους πελάτες, Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Η Kαραντινός Α.Ε. η ταχύτερη αναπτυσσόμενη επιχείρηση και με ηγετική θέση στην
αγορά των νωπών φρούτων και λαχανικών επιθυμεί να προσλάβει  Πωλητές Μαναβικής Σουπερμάρκετ για να ενταχθούν στην ομάδα πωλήσεων λιανικής που λειτουργεί
εντός επιλεγμένων σουπερμάρκετ στον Νομό Αττικής. Bιογραφικά μέσω skywalker.gr – Πωλήσεις – 5/9/2018.