Title Image

Αγγελίες – ανακοινώσεις 01/10/2018

Αγγελίες – ανακοινώσεις 01/10/2018

ΑΓΓΕΛΙΕΣ   1/10/2018

Σημείωση: Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

 

1.MANPOWERGROUP – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Site: https://www.manpowergroup.gr/#  (με αναρτημένες αγγελίες)

Link υποβολής γενικού Βιογραφικού στη βάση δεδομένων μας: https://www.directch.com/genwforce

 

2.FAMAR – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Για αποστολή βιογραφικού και ενημέρωση για θέσεις εργασίας της εταιρείας:   http://famarforms.applycv.gr/mainsite/careers.htm

 

3.WEST SA – διαφημιστική εταιρεία, Μ. Χατζηδάκη 4, Χαλάνδρι, τηλέφωνο 210 63 90 010.

Θέσεις εργασία κυρίως για ταχυδρόμους, εντυποδιανεμητές,  επόπτες διανομών, merchandisers – προωθητές προϊόντων. Εmail για βιογραφικά  cva@westsa.gr

  1. Τhe Bakers  ζητά για τα καταστήματά της στα Βόρεια Προάστια (Νέα Πεντέλη, Μελίσσια και Χαλάνδρι) άτομα για τη θέση παρασκευή σάντουιτς, 6ήμερη απασχόληση – σταθερό πρωινό ωράριο

Αρμοδιότητες:νΠαρασκευή sandwich και γεμιστών κουλουριών, Προετοιμασία υλικών (τυριά, αλλαντικά, λαχανικά, sauce), Τηγάνισμα λουκουμάδων, πιροσκί κ.ά., Ανεφοδιασμός πρώτων υλών, Καθαριότητα χώρου εργασίας.

Στείλτε το βιογραφικό σας μέσω skywalker.gr – προσωπικό κουζίνας – 1.10.2018

  1. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ εργάτες για εποχική εργασία από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο σε γνωστό εκδοτικό οίκο / βιβλιοδετείο  MICHAIL. Περιοχή: Αιγάλεω.
  2. Η εταιρεία,Κωτσόβολος, ζητά πωλητές-ταμίες και τεχνικούς τεχνολογίας ηλεκτρονικών συστημάτων. Αναλυτικά:  A.Ζητούνται πωλητές-ταμίες μερικής απασχόλησης για τα υποκαταστήματά της εταιρείας στα Βόρεια Προάστια (Μαρούσι). Βασικά προσόντα: προϋπηρεσία 2 χρόνων στον τομέα εξυπηρέτηση πελατών, γνώσεις – καλή χρήση Η/Υ και κατοχή πτυχίου ΤΕΙ, ΙΕΚ, ΤΕΛ ή άλλης σχολής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης  &  B. Ζητούνται τεχνικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών για τα καταστήματα στο Κέντρο της Αθήνας. Βασικά καθήκοντα: επιδιόρθωση διάφορων βλαβών Hardware και Software, επικοινωνία με τις συνεργαζόμενες εταιρείες για τεχνικά θέματα. Βασικά προσόντα: προϋπηρεσία 2 χρόνων σε ανάλογη θέση, πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ στον τομέα της τεχνολογίας, άριστη γνώση διάγνωσης-επίλυσης βλαβών καθώς και συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών, καλή γνώση λειτουργικών συστημάτων, λογισμικού πακέτου εφαρμογών Office και υπηρεσιών δικτύου LAN – WAN.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  1/10/2018

 

  1. Ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, στις 8 το πρωί η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ,  για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 30η Νοεμβρίου 2018  στις 3 το μεσημέρι, για όσους υποβάλουν αίτηση μέσω των ΚΠΑ 2 και των ΚΕΠ και τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας για όσους υποβάλουν αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί την επόμενη εργάσιμη μέρα (3/12/2018). Η υποβολή των αιτήσεων μέσω των ΚΕΠ θα αρχίσει επίσης την 8/10/2018. Οι δικαιούχοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά είτε στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ, είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου χώρου ηλεκτρονικής πρόσβασης είτε μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Δικαιούχοι του βοηθήματος είναι  εργαζόμενοι των παρακάτω κατηγοριών: Οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών-ανυψωτικών-οδοποιητικών-γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου – κινηματογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ. www.oaed.gr

2.Τι πρέπει να κάνουν όσοι περιλαμβάνονται στον τελικό πίνακα διορισθέντων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ (30.333 θέσεις).  Οι άνεργοι που περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα κατάταξης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα του ΟΑΕΔ έως την ημέρα που πιάσουν δουλειά στο φορέα. Όσοι περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα κατάταξης καλούνται, (με e-mail ή τηλεφωνικά), εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση του πίνακα, για να προσληφθούν. Σε περίπτωση άρνησης επιτυχόντων, κατά την προηγούμενη διαδικασία, ενεργοποιείται ο πίνακας επιλαχόντων. Πρόσληψη στους δήμους: Οι δήμοι υποχρεούνται να προβούν σε ηλεκτρονική αναγγελία τοποθέτησης. Οι επιτυχόντες προσκομίζουν όλα τα δικαιολογητικά που προβλέπει η προκήρυξη, πιστοποιώντας τις ιδιότητες που επικαλούνται στην αίτησή τους. Οι ενδιαφερόμενοι, πέρα από τα δικαιολογητικά, πρέπει να προσκομίσουν: Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ – ΕΤΑΜ), Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού IBAN.

3.Αιτήσεις για πρακτική δέχονται στην Attica Bank, Eurobank, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και Εθνική Τράπεζα. Δείτε αναλυτικά παρακάτω που μπορείτε να κάνετε αίτηση αυτήν τη περίοδο.

-H Attica Bank, κατά το χρονικό διάστημα, από 15.10.18 έως και 14.04.19 θα απασχολήσει για πρακτική άσκηση στις Μονάδες της σπουδαστές των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) των κάτωθι Τμημάτων: Λογιστικής – Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διεθνούς Εμπορίου, Εμπορίας & Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) και Πληροφορικής.  Στη διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης στην Attica Bank, σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τις δυνατότητές σας σε πραγματικό χρόνο, σε Τραπεζικές εργασίες υποστήριξης στο Δίκτυο Καταστημάτων, στους Διοικητικούς τομείς και στις Διευθύνσεις της Τράπεζας. Κάθε συμμετέχων στο πρόγραμμα εργάζεται κάτω από την εποπτεία και καθοδήγηση του δικού του μέντορα, ο οποίος αποτελεί μέλος της Τράπεζας. Προκειμένου να συμπεριληφθείτε στη λίστα των σπουδαστών που θα πραγματοποιήσουν την Πρακτική Άσκηση, θα χρειαστεί να προσκομίσετε πριν την έναρξη τα εξής: 1. Βεβαίωση από το ΤΕΙ στην οποία αναγράφεται ότι η Πρακτική σας Άσκηση είναι υποχρεωτική για την απόκτηση του Πτυχίου. Σε αυτή θα πρέπει να υπάρχει η στρογγυλή σφραγίδα του ΤΕΙ. 2. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας. 3. Βιογραφικό Σημείωμα. Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μπορούν να απευθύνονται στα Καταστήματά ή στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας και του Ομίλου στα τηλέφωνα 2103669124 και 2103669122.

H Eurobank, ένας από τους δυναμικούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς με παρουσία σε 7 χώρες, δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι φοιτητές εργασιακή εμπειρία παράλληλα με τις σπουδές τους. Μέσα από την πρακτική άσκηση του Ομίλου, οι φοιτητές θα μπορούν να βιώσουν τις πραγματικές συνθήκες εργασίας, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να δικτυωθούν επαγγελματικά για το μέλλον. Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης της Eurobank απευθύνονται σε: Φοιτητές ΑΤΕΙ – ΤΕΙ για την υποχρεωτική τους πρακτική άσκηση. . Φοιτητές ΑΕΙ, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς. Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης ξεκινούν κάθε Απρίλιο και Οκτώβριο. Διαρκούν 6 μήνες. Πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε σχολής. Διαρκούν 2-3 μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία της αίτησης και να στείλουν το βιογραφικό τους. Πληροφορίες μέσα από την ιστοσελίδα www.dikaiologitika.gr ή στην ιστοσελίδα της τράπεζας.

-Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης εντάσσει τους εκπαιδευόμενους σε πολλές διαφορετικές πτυχές των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος και τους ενσωματώνει στον οργανισμό, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία καθώς και να συμμετάσχουν ουσιαστικά στη λειτουργία του Ιδρύματος. Θέσεις πρακτικής άσκησης είναι διαθέσιμες και στα τρία γραφεία του Ιδρύματος, στην Αθήνα, τη Νέα Υόρκη και το Μόντε Κάρλο.Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να υποβάλλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την σχετική Φόρμα Αίτησης, μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, 2018, 10:00 EST. Διαβάστε περισσότερα  στην ιστοσελίδα www.dikaiologitika.gr

-Εθνική Τράπεζα:  κατά το χρονικό διάστημα, από 01.10.18 έως και 31.03.19 (Χειμερινό εξάμηνο) θα απασχολήσει για πρακτική άσκηση στις Μονάδες Δικτύου της 450 σπουδαστές των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) των κάτωθι Τμημάτων: Λογιστικής – Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διεθνούς Εμπορίου και Εμπορίας & Διαφήμισης (Μάρκετινγκ). Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές μπορούν να απευθύνονται στα Καταστήματά ή στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας και του Ομίλου στα τηλέφωνα 2103342634 – 2103341360 – 2103341322.