Title Image

Αγγελίες & ανακοινώσεις

Αγγελίες & ανακοινώσεις

ΑΓΓΕΛΙΕΣ  8/11/2018

Σημείωση: Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

 

 

  1. Από ταζαχαροπλαστεία Τερκενλή  ζητούνται: Οδηγοί / Πωλητές Καταστήματος

για μόνιμη απασχόληση.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής
  • 3ετής εμπειρία οδήγησης
  • Ηλικία έως 30 ετών
  • Ευελιξία ωραρίου
  • Επαγγελματική συμπεριφορά
  • Επικοινωνιακές ικανότητες

 

 

  1. ZHTEITAI από την εκδοτική εταιρία ΚΑΤΟΠΤΡΟ υπάλληλος, απόφοιτος ΤΕΙ, για γραμματειακή υποστήριξη. Πενθήμερο, πλήρες ωράριο. Άπταιστα αγγλικά, άριστες γνώσεις MS Office και Η/Υ, εμπορικό και λογιστικό πρόγραμμα. Μόνιμη εργασία.
  2. ZHTEITAI αποθηκάριος με επιθυμητή εμπειρία 1-2 ετών. Προετοιμασία παραγγελιών, παραλαβή φορτίων, καταμέτρηση, τακτοποίηση, oργάνωση αποθήκης. Προσόντα: Εργατικότητα, πρωτοβουλία, ομαδικότητα. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, δίπλωμα Β’ κατηγορίας. Eταιρεία STRIGOS SERVICE IKE.
  3. ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος γραφείου και γραμματειακής υποστήριξης από εταιρία φαρμακευτικών καλλυντικών. Απαραίτητα προσόντα: Άριστη γνώση αγγλικών, MS Office και προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών. Γνώση προγραμμάτων ERP (SingularLogic) θα θεωρηθεί προσόν. Εταιρεία INTRAMED LTD.
  4. Η Ingroup αναζητά για λογαριασμό πελάτη της Βοηθό Αποθήκης – Νέα Ιωνία για εποχική απασχόληση. (Νοέμβριος-Δεκέμβριος). Βιογραφικό μέσω INGROUP ή μέσω  skywalker.gr.

Ο ρόλος: Ο νέος συνεργάτης θα απασχοληθεί σε μεγάλο κατάστημα, όπου θα μεταφέρει τα προϊόντα από την αποθήκη στο κατάστημα για την εξυπηρέτηση των παραγγελιών των πελατών.

Προσόντα: Αναζητάμε άτομα ευγενικά με διάθεση για εξυπηρέτηση και ικανότητα ανταπόκρισης σε γρήγορους ρυθμούς εργασίας.

Πρόγραμμα εργασίας: Συνεχής 8ωρη απασχόληση, Κυλιόμενες βάρδιες, Δευτέρα ως Σάββατο με ρεπό εντός της εβδομάδας.

 

  1. Υπάλληλοι Αποθήκης Refillers (Parttime) – Mαρούσι Αττικής:  Η ManpowerGroupGreece αναζητά για λογαριασμό πελάτη της, κορυφαίο γαλλικό πολυεθνικό όμιλο που δραστηριοποιείται στο κομμάτι της πώλησης οικιακών ειδών, δυναμικούς υποψήφιους που θα στελεχώσουν τη θέση των Υπαλλήλων Αποθήκης- Replenishers για το κατάστημα της εταιρίας που βρίσκεται στην περιοχή του Aμαρουσίου. Αφορά σε τετράωρη πρωινή απασχόληση σε ωράριο 06:00 – 10:00 π.μ. με προοπτική απασχόλησης τόσο σε 6ωρο όσο και 8ωρο ωράριο. Βιογραφικά μέσω skywalker.gr – logistics – 5.11.2018 ή μέσω manpower.gr.

Περιγραφή θέσης εργασίας:

  • Picking και Packaging (επιλογή προϊόντων, προετοιμασία και τοπόθετησή τους στα ράφια)
  • Διεκπεραίωση παραλαβών και επιστροφών προϊόντων
  • Διαχείριση ειδών αποθήκης

Προφίλ υποψηφίου:

  • Απόφοιτοι λυκείου
  • Aπαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  • Προηγούμενη πείρα σε θέσεις αποθήκης θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν
  • Πολύ καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας

Πακέτο αποδοχών Σταθερός μηνιαίος μισθός, με την εγγύηση της Manpower-Group Greece, Διαρκής εκπαίδευση πάνω στο αντικείμενο εργασίας

 

7.   Η Pop Air αναζητά Οδηγό / Αποθηκάριο για την κεντρική αποθήκη της στη Μεταμόρφωση Αττικής. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει απαραίτητα να έχει σχετική προϋπηρεσία  τόσο ως οδηγός, όσο και ως αποθηκάριος σε είδη ρουχισμού. Τυχόν γνώση των προγραμμάτων του Microsoft Office
και του Softone θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν. Βιογραφικά μέσω skywalker.gr – logistics – 2.11.2018.