Title Image

Αγγελίες & ανακοινώσεις

Αγγελίες & ανακοινώσεις

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   23-26.11.2018

 ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ & ΜΕΤRΟ: Πωλητές/τριες και Αποθηκάριοι στην Κηφισιά

Απαραίτητα προσόντα

Απολυτήριο Λυκείου

Βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ

Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Ικανότητες επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.metro.com.gr και μετά κάνοντας κλικ στο “Αποστολή Βιογραφικού” και επιλέγοντας  τον κωδικό θέσης «RS65501».

 

Πωλητές/τριες & Αποθηκάριοι στη Λυκόβρυση

Για τo κατάστημα μας στη Λυκόβρυση, επιθυμούμε να προσλάβουμε:  Πωλητές/τριες   & Αποθηκάριους

Απαραίτητα προσόντα:

Απολυτήριο Λυκείου

Βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ

Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Ικανότητες επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.metro.com.gr και μετά κάνοντας κλικ στο “Αποστολή Βιογραφικού” και επιλέγοντας  τον κωδικό θέσης «RS65701».

ΠΛΑΙΣΙΟ: Ζητείται προσωπικό- Αιτήσεις μέσω της ιστοσελίδας www.plaisio.gr

Πωλητής-πωλήτρια στην Αττική(κωδικός: 50003282). Προσόντα: Εργασιακή εμπειρία 2 χρόνων, απόφοιτος Λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών

Πωλητής-πωλήτρια ψηφιακής τεχνολογίας στην Αττική (κωδικός: 50006175). Προσόντα: Εργασιακή εμπειρία 2 χρόνων, απόφοιτος λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Πωλητής-πωλήτρια ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Αττική(κωδικός: 50003278). Προσόντα: Εργασιακή εμπειρία 2 χρόνων, απόφοιτος λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ταμίας στην Αττική (κωδικός: 50003277). Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργασιακή εμπειρία 2 χρόνων

MEDIA MARKT: Ζητείται Αποθηκάριος στην Αγία Παρασκευή με τα εξής προσόντα:
 απολυτήριο λυκείου, καλή χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και γνώση Αγγλικών. 
Αίτηση μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.mediamarkt.gr  (online αίτηση).

VODAFONE Καταστήματα-ζητείται προσωπικό:

Σύμβουλος Πωλήσεων στη Πανόρμου. Προσόντα: Aπόφοιτος ΙΕΚ, TEI ή ΑΕΙ, καλή χρήση Η/Υ και γνώσεις MS Office, άριστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών Στείλτε το βιογραφικό σας στα e-mail:Athanasios.Parizas@vodafone.com

Σύμβουλος Πωλήσεων στο Μενίδι. Προσόντα: Aπόφοιτος ΙΕΚ, TEI ή ΑΕΙ, καλή χρήση Η/Υ και γνώσεις MS Office, άριστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών. Στείλτε το βιογραφικό σας στο e-mail:Georgios.Kanakis@vodafone.com

RULIAS SWEET INDUSTRY AE - ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός με δίπλωμα Γ' κατηγορίας από εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στη Μεταμόρφωση.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ γραφίστας για μερική απασχόληση. Περιοχή: Αμπελόκηποι, Μαρούσι. Τηλ.: 6980 513072.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος για το ταμείο από καφέ στο Κολωνάκι. Κατάστημα CAPANNA.
Ζητείται υπάλληλος κρύας κουζίνας από σουβλατζίδικο. Κατάστημα CAPANNA.

Ανατομικά Σακελλάρης Α.Ε –  εταιρία υποδημάτων ζητά Βοηθούς Αποθήκης / Οδηγούς 25-30 ετών για άμεση πρόσληψη στο Ελληνικό.

Απαιτούμενα προσόντα:

Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε μηχανογραφημένη αποθήκη κατά προτίμηση στον κλάδο των υποδημάτων

Εμπειρία στη χρήση μηχανογραφημένων εφαρμογών Logistics (picking, διαχείριση, διακίνηση αποθεμάτων, έκδοση παραστατικών, έλεγχος, απογραφές κ.λπ.) και Office

Η γνώση Altantis θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα

Άδεια οδήγησης (υποχρεωτικά)

Γνώση αγγλικών

-Η Alouette AE, , αναζητά: Υπάλληλο Αποθήκης

Ο υποψήφιος πρέπει να διαθέτει:

Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε οργανωμένη αποθήκη

Ηλικία 25–35 ετών

Εμπειρία σε διαδικασίες logistics (συλλογή και συσκευασία παραγγελιών, παραλαβή και αποθήκευση προϊόντων κ.λπ.)

Γνώση Η/Υ

Δίπλωμα οδήγησης Γ’ κατηγορίας (επιθυμητό)

Ομαδικό πνεύμα, οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες

-Η Alouette AE, με παρουσία 41 χρόνων στον χώρο του παιδικού ενδύματος, αναζητά: Βοηθός Παραγωγής & Logistics

Οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν:

Ηλικία 28 – 35 ετών

Εμπειρία 2-3 έτη σε αντίστοιχη εταιρία ένδυσης ή σε τμήμα παραγωγής θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα

Πτυχίο κατεύθυνσης λογιστικής ή αντίστοιχα logistics

Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και αντίστοιχων προγραμμάτων ERP (Office, Softone)

Απαραίτητη γνώση αγγλικής γλώσσας

Οργανωτικές ικανότητες, μεθοδικότητα και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας

Η Ε-Gate,  επιθυμεί να διευρύνει την ομάδα της και να προσλάβει για τα γραφεία της στο Μαρούσι: Αποθηκάριο / Οδηγό (Κωδικός θέσης: Log 1018)

Περιγραφή θέσης:

Εκτέλεση και έλεγχος των παραγγελιών, μέσω του λογισμικού Singular Logic Prime που παρέχεται από την εταιρία

Φροντίδα για τη συσκευασία όλων των παραγγελιών

Παραλαβή φορτίων, καταμέτρηση, τακτοποίηση

Άμεση συνεργασία με τμήμα customer care, διανομής

Προσόντα:

Πτυχίο TEI θα θεωρηθεί προσόν

Πολύ καλή γνώση Microsoft Office

Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας

Δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής άνω των 100 cc

Συστημική διαχείριση αποθεμάτων, παραλαβών, επιστροφών, παραγγελιών

Ικανότητα εργασίας υπό πίεση σε απαιτητικό περιβάλλον

 

ΟΑΕΔΞεκίνησε την Παρασκευή 23/11/2018 και ώρα και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 3/12/2018 και ώρα 12.00 η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το πρόγραμμα των 5.500 θέσεων σε Υπουργεία και δημόσιους φορείς. Οι θέσεις αφορούν πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας και της δυσκολίας πρόσβασης στην αγορά εργασίας των νέων πτυχιούχων, καθώς και την αντιμετώπιση του φαινομένου διαρροής επιστημονικού δυναμικού νεαρής ηλικίας σε άλλες χώρες (brain drain), προς αναζήτηση εργασίας.

Δικαίωμα αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ, οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίου τριτοβάθμιας πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλικίας 22 έως 29 ετών (εφεξής ωφελούμενοι/ες), οι οποίοι δεν συμμετέχουν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης ούτε απασχολούνται με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι ωφελούμενοι πρέπει: να έχουν συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας τους κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ήτοι 3/12/2018)  &  να έχουν συμπληρώσει έως και το 29ο έτος της ηλικίας τους και να διανύουν το 30ο κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικώναιτήσεων, ήτοι 3/12/2018).

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σεαυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ και ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Τα κριτήρια κατάταξης των ωφελουµένων είναι τα ακόλουθα:  1. χρονικό διάστηµα συνεχόµενης εγγεγραµµένης ανεργίας ωφελουµένου, µε ανώτατο όριο τους 24 µήνες, 2. µεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, 3. διδακτορικός τίτλος σπουδών, 4. ετήσιο εισόδηµα ατοµικό ή οικογενειακό  5. εγγραφή στα µητρώα ανέργων ΑµεΑ του ΟΑΕ∆  και  6.ιδιότητα του δικαιούχου Κοινωνικού Εισοδήµατος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

–  Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την στήριξη 725 απολυμένων από επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου.

Αφορά πρώην εργαζόμενους που απολύθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 19 Απριλίου 2016 έως 19 Ιανουαρίου 2017 από εταιρείες του κλάδου του λιανικού εμπορίου σε διαφορετικές περιφέρειες της χώρας. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ – Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας (ΕΥ ΕΔΕΣΠΑ ΑπΚΟ).Το πρόγραμμα, με τη συνδρομή του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ), υποστηρίζει απολυμένους του κλάδου με ολοκληρωμένο πλέγμα δράσεων συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και κατάρτισης, προώθησης στην απασχόληση και υποστήριξης για τη σύσταση νέων επιχειρήσεων, προσαρμοσμένες στις ειδικές συνθήκες και ιδιαίτερες ανάγκες των ωφελούμενων.

Το εν λόγω έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 4.915.250,00€ και καλύπτεται κατά 60% από τη χρηματοδοτική συνεισφορά του Ευρωπαϊκού Ταμείου (ΕΤΠ) και κατά 40% από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες: στις ιστοσελίδες του Υπουργείου Εργασίας, ΕΥ ΕΔ ΕΣΠΑ ΑπΚΟ και του ΕΤΠ Ελλάδας (http://www.ypakp.gr eye-ekt.gr και egf-greece.gr αντίστοιχα), στην ιστοσελίδα του Φορέα υλοποίησης του προγράμματος http://www.eiead.gr και στο 210-2120758 & 733 για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής.

Το πρόγραμμα αφορά στην ενίσχυση 725 ωφελουμένων, ως εξής: 428 εργαζομένων, που απολύθηκαν από την επιχείρηση: «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.Ε.» 42 εργαζομένων, που απολύθηκαν από την επιχείρηση: «DIXONS SOUTH – EAST EUROPE AEBE» στην Αττική,  37 εργαζομένων, που απολύθηκαν από την επιχείρηση: «MEDIA SATURN ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΛΛΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ στην Αττική,  29 εργαζομένων, που απολύθηκαν από την επιχείρηση: «ΑΤΗΝΗ ΧΟΝΤΟΣ Α.Ε.Ε. ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ», στην περιφέρεια επιπέδου NUTS 2 EL30 – Αττική (Attiki),  49 εργαζομένων, που απολύθηκαν από την επιχείρηση: «ΑΔΕΛΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕ», στην περιφέρεια επιπέδου NUTS 2 EL30 – Αττική (Attiki),  56 εργαζομένων, που απολύθηκαν από την επιχείρηση: «METRO AEBE», στην περιφέρεια επιπέδου NUTS 2 EL30 – Αττική (Attiki), 33 εργαζομένων, που απολύθηκαν από την επιχείρηση: «NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΕΒΕ», στην περιφέρεια επιπέδου NUTS 2 EL30 – Αττική (Attiki), 23 εργαζομένων, που απολύθηκαν από την επιχείρηση: «PET CITY ΑΕΒΕ», στην περιφέρεια επιπέδου NUTS 2 EL30 – Αττική (Attiki),  28 εργαζομένων, που απολύθηκαν από την επιχείρηση: «ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ Α.Ε.», στις περιφέρειες Θεσσαλία (Thessalia) και Κεντρική Μακεδονία (Kentriki Makedonia).