Title Image

Αγγελίες και ανακοινώσεις

Αγγελίες και ανακοινώσεις

Σημείωση: Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

Η μεγαλύτερη εταιρία διαφημιστικού ταχυδρομείου στην Ελλάδα, αναζητά: Διανομείς Διαφημιστικών Εντύπων για τα Βόρεια Προάστια/
Αρμοδιότητες: Εργασία στη γειτονιά τους, Ευέλικτο ωράριο/ Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6424100, 6975 907166

ΜΕTRO SUPER MARKET – Για τα καταστήματά μας στα Βόρεια Προάστια, αναζητούμε: Πωλητές/ τριες & Αποθηκάριους κωδικός θέσης “RS0049”.

Το προφίλ σας:

  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ
  • Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες και ομαδικότητα

Από τα ζαχαροπλαστεία Τερκενλής ζητούνται Οδηγοί / Πωλητές Καταστήματος για μόνιμη απασχόληση.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής
  • 3ετής εμπειρία στην οδήγηση
  • Ηλικία έως 30 ετών
  • Ευελιξία ωραρίου
  • Επαγγελματική συμπεριφορά
  • Επικοινωνιακές ικανότητες

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ‘’GEONAS’’(Εθνικής Αντιστάσεως, Χαλάνδρι) με βάση την κρύα κουζίνα / το branch / τον καφέ ζητεί άτομα με εμπειρία σε μπουφέ και service, μάγειρας και βοηθός μάγειρα. Πρωινή εργασία, πλήρης ή μερική.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ βοηθός μάγειρα με εμπειρία για all-day cafe – bar στην περιοχή του Ψυχικού. Μόνιμη απασχόληση (FOOD ISSUES EE).

ΖΗΤΕΙΤΑΙ καθαρίστρια από εταιρία καθαρισμού με δίπλωμα οδήγησης για απασχόληση σε καταστήματα, γραφεία, πολυκατοικίες. Εταιρικό αυτοκίνητο, προοπτικές εξέλιξης. Τηλ.: 6948 836016 (ώρες επικοινωνίας: 10:00-16:00). Εταιρεία Lemony,

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ταμίες και υπάλληλοι για εργασία σε αλυσίδα καταστημάτων φρούτων και λαχανικών στα βόρεια προάστια (Ηράκλειο, Κηφισιά, Άνοιξη Αττικής) και στο Πόρτο Ράφτη Αττικής. Προϋπηρεσία στον χώρο θα θεωρηθεί προσόν. Eταιρεία ΜΥΛΩΝΑΣ.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ receptionist από ιατρείο στα βόρεια προάστια. Εταιρεία ΙΑΤΩΡ.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ από εταιρία στο Χαλάνδρι άτομο με ταλέντο στην επικοινωνία και ευχέρεια λόγου για 8ωρη εργασία. Μισθός ικανοποιητικός. Ασφάλιση. Προϋπηρεσία απαραίτητη. Μόνιμη εργασία. Κωδικός θέσης: ΔΙΑΧ.  Εταιρεία ΘΕΡΜΟΙΛ.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άμεσα ταμίες για πλήρη απασχόληση σε όμιλο εστίασης στο Κολωνάκι (CAPANNA).

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ πωλητές/τριες από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης 1925. Οργανωτικοί, ενθουσιώδεις, με επικοινωνιακές δεξιότητες, γνώση χειρισμού Η/Υ, αγγλικά, ήθος, ευγενικός χαρακτήρας, θετική διάθεση και ομαδικό πνεύμα, για εξυπηρέτηση πελατών. Τηλ.: 6982 481502.