Title Image

Job Fair Athens 2019:11 & 12 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο

Job Fair Athens 2019:11 & 12 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο

  • Job Fair Athens 2019: 11 & 12 Απριλίου, Ζάππειο Μέγαρο

Τo Job Fair Athens, η μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία στην αγορά εργασίας με εθελοντικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, επιστρέφει για 8η χρονιά υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Παρουσιάζει μια διημερίδα αφιερωμένη σε όλους τους φοιτητές και νέους αποφοίτους – κυρίως πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών – που είναι έτοιμοι να ενταχθούν δυναμικά στην αγορά εργασίας.

Με βασικό στόχο τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ του πανεπιστημίου και της αγοράς εργασίας, το Job Fair Athens έχει υποδεχθεί πάνω από 10.700 επισκέπτες και πάνω από 148 μοναδικές εταιρείες και start-ups. Μόνο φέτος, ο επισκέπτης θα βρει στην διημερίδα 55 από τις μεγαλύτερες εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες και start-ups, έτοιμες να μοιραστούν τις απαιτήσεις τους από τον ιδανικό υποψήφιο, το μυστικό της επιτυχίας τους ή ακόμα και νέες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης.

Την ώρα της εκδήλωσης, πραγματοποιούνται προσωπικές συνεντεύξεις, μέσω των οποίων οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν να αναζητήσουν τα άτομα που θα καλύψουν τις ανοικτές θέσεις που προσφέρουν. Επιπλέον, πραγματοποιούνται Mock Interviews, μέσω των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και να βελτιώσουν τα soft skills τους. Παράλληλα, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει διάφορες δράσεις, όπως ομιλίεςpanels και workshops, να βελτιώσει το βιογραφικό του στο CV Cornerκαι να μάθει όλα τα μυστικά για το LinkedIn στο LinkedIn Corner. Για να δηλώσεις συμμετοχή σε αυτές τις δραστηριότητες, συμπλήρωσε αυτήν την φόρμα: http://bit.ly/jfa_services (οι αιτήσεις για τα workshops θα ανοίξουν σύντομα).

Εκτός από την κεντρική εκδήλωση, ήδη τρέχουν τα Side Events του Job Fair Athens 2019, δηλαδή οι μικρές προπαρασκευαστικές εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο να προετοιμάσουν τον επισκέπτη για όσα θα δει στην εκδήλωση του Ζαππείου. Επιπλέον, μετά την κεντρική εκδήλωση, θα ακολουθήσουν τα Behind the Scenes, αλλά και η νέα υπηρεσία του Job Fair Athens, το Exclusive Academy, το οποίο διοργανώνεται αποκλειστικά από τους δύο Platinum Υποστηρικτές. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτά αλλά και για πολλά άλλα θα βρεις εδώ: www.jobfairathens.gr και σε όλα μας τα social media.

Ώρες Λειτουργίας: 10.00 – 18.00