Title Image

Αγγελίες – ανακοινώσεις

Αγγελίες – ανακοινώσεις

Σημείωση: Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

 

-Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη 1 εργοθεραπευτή και 2 ψυχολόγων.

-Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη σύμβασης έργου με δύο (2) συμβούλους απασχόλησης  – επαγγελματικών τοποθετήσεων για τα 2 κέντρα ημέρας της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

-Προκήρυξη 2Κ/2019 για θέσεις Υ.Ε. (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης).

-Με απόφαση της Υπουργού και του Υφυπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου και Κωνσταντίνου Μπάρκα, ξεκινά για πρώτη φορά η χορήγηση δωρεάν βιβλίων και εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων από τον ΟΑΕΔ σε συγκεκριμένες κατηγορίες ανέργων και εργαζομένων. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι οι εργαζόμενοι με 50 ημέρες ασφάλισης και οι μητέρες σε ειδική παροχή προστασίας μητρότητας κατά το 2018, αλλά και οι άνεργοι με τουλάχιστον  50 ημέρες επιδότηση ανεργίας ή όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ για 4 μήνες. Η διάθεση των επιταγών για την αγορά βιβλίων σε 150.000 δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί εντός του 2019. Τα εισιτήρια θεατρικών παραστάσεων θα διατεθούν σε 200.000 δικαιούχους και θα ισχύουν για τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2019 – 2020.

Για τον καθορισμό του τρόπου μοριοδότησης θα εκδοθεί πρόσκληση από τον ΟΑΕΔ, η οποία θα λαμβάνει υπόψη τα εισοδήματα των δικαιούχων.  Πηγή: https://www.diorismos.gr/agora-ergasias/31201/dorean-vivlia-kai-eisitiria-theatrikon-parastaseon-apo-ton-oaed

ερκενλής θέσεις εργασίας: Για βιογραφικό στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.terkenlis.gr

  • Υπεύθυνος μάρκετινγκ (Πεύκη) – Πτυχίο Μάρκετινγκ, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση
  • Οδηγοί (Αττική) – Απολυτήριο Λυκείου, δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής, 3ετής εμπειρία στην οδήγηση, ηλικία έως 30 ετών

JYSK Πωλητές:Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, καλή χρήση Η/Υ, γνώση Αγγλικών. Περιοχές:  Γέρακας, Πεύκη, Άλιμος. Bιογραφικά μέσω www.jysk.gr.

-Ο όμιλος logistics και διεθνών μεταφορών FDL διαθέτει νέες θέσεις για υποψηφίους τριών ειδικοτήτων.  Στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρεία: hr@fdlgroup.gr,  Tηλέφωνο: 210-5517700,  Fax: 210 55 97 621. Ζητούνται:

  • Οδηγοί
  • Χειριστές μηχανημάτων 

Εργάτες