Title Image

Αγγελίες & ανακοινώσεις

Αγγελίες & ανακοινώσεις

Σημείωση: Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΦΕ ζητεί για το κατάστημά της στο Μαρούσι κυρία με όρεξη για δουλειά και ομαδικό πνεύμα, για τη θέση της λαντζιέρας – παρασκευάστριας με ανάλογη προϋπηρεσία, πλήρης απασχόληση με κυλιόμενο ωράριο, αμοιβή 700€, ώρες επικοινωνίας καθημερινές 09.00 – 18.00,  διεύθυνση  Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22, Τηλέφωνο  210 61 07 350.

Ζητείται κυρία  για μπουφέ – λάντζα από ψητοπωλείο στον Χολαργό, τηλέφωνο 210  65 43 127

ΛΑΝΤΖΙΕΡΑ -ης ζητείται για πρωινή 5ήμερη εργασία από ζαχαροπλαστείο στην Αγ. Παρασκευή, βιογραφικά στο mail: logbuzzer@hotmail.com

ΛΑΝΤΖΙΕΡΑ ζητείται για εργασία στα Βριλήσσια, τηλέφωνο επικοινωνίας 69 46 012 009.

-ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο από εταιρία καλλυντικών Olive Era στο Νέο Ψυχικό για εργασία γραφείου στο τμήμα προμηθειών. Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε εμπορική εταιρία και η γνώση Office, internet, εμπορικού προγράμματος και της αγγλικής. Μηνιαίες αποδοχές και ασφάλιση. Βιογραφικό μέσω www.skywalker.gr.

– Η ομάδα weconsult – workenter.gr  αναπτύσσεται.  Επιλέγει πρόσωπα, τα οποία διαθέτουν εμπειρία και άριστη γνώση στην συμπλήρωση αιτήσεων για προσλήψεις μονίμων και εποχικών στο Δημόσιο. Το weconsult προσφέρει:

  • Πλήρη απασχόληση (8ωρο)
  • Ικανοποιητικό μισθό
  • Ασφάλιση
  • Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον

Στείλτε το βιογραφικό σας στο info@workenter.gr, αναφέροντας με σαφήνεια εάν γνωρίζετε ή όχι από συμπλήρωση αιτήσεων για προσλήψεις στο Δημόσιο (“Κ”, ΣΟΧ). Οι θέσεις αφορούν στην Αθήνα. Το νέο προσωπικό θα πλαισιώσει έναν, ήδη, διαμορφωμένο πυρήνα έμπειρων στελεχών στα προαναφερόμενα αντικείμενα.  Σημαντικό: Όσοι ή όσες γνωρίζουν άριστα τα των αιτήσεων για προσλήψεις στο Δημόσιο (μέσω ΑΣΕΠ) θα προσληφθούν άμεσα.