Title Image

Αγγελίες εργασίας και ανακοινώσεις

Αγγελίες εργασίας και ανακοινώσεις

Το Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει για υπάρχουσες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Οι αγγελίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας και είναι στην ευθύνη του κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

Ανακοίνωση – Κάστινγκ (πρόταση από εργοδότη που απευθύνθηκε στο Δήμο): Αναζητούνται γυναίκες και άντρες, 18 με 50, για να συμμετάσχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί σε γυρίσματα του σίριαλ Έρωτας με διαφορά (κωμωδία που θα προβάλλεται από Οκτώβρη στο star channel).  Δεν απαιτείται εμπειρία. Δίδεται αμοιβή. Όποιος δηλώσει συμμετοχή θα συμμετάσχει.  Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλε μια κοντινή φωτογραφία, μια ολόσωμη κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο grosplancasting@gmail.com.  Με την υποσημείωση ότι είναι κάτοικος βορείων προαστίων.

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τις θέσεις της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης λήγει στις 8 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο enimerosi@asep.gr.  Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 επιλογή 4).

Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις, τα Εγχειρίδια Χρήσης και τον Ηλεκτρονικό Οδηγό της Προκήρυξης (Βοήθεια → Συχνές Ερωτήσεις ή e-Οδηγός 6Κ/2020 ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.

Starbucks: Αυτή τη φορά προσλαμβάνουν προσωπικό τριών ειδικοτήτων σε οκτώ περιοχές. Συγκεκριμένα:

Store Manager (Αθήνα, Μύκονος, Κέρκυρα, Ηράκλειο Κρήτης) – Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ σε οικονομικά – διοίκηση επιχειρήσεων – marketing, γνώση Αγγλικών, προηγούμενη 4ετής εργασιακή εμπειρία σε θέση ευθύνης διοίκησης καταστήματος, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, ικανότητες σχεδιασμού και οργάνωσης

Shift Supervisor (Αθήνα, Μύκονος, Κέρκυρα, Ρόδος) – Απολυτήριο Λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), εμπειρία 2 ετών στον χώρο της εστίασης σε ανάλογη θέση, γνώση Αγγλικών (επιθυμητό)

Barista (Νότια Προάστια, Βόρεια Προάστια, Μύκονος, Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά, Ρόδος) – Απολυτήριο Λυκείου, γνώση Αγγλικών, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, υπευθυνότητα

Αποστολή βιογραφικού: jobs@starbucks.com.gr

⇒ Νestle: Ζητείται Business Application Support Specialist (Μαρούσι) – Πτυχίο Πληροφορικής, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, εμπειρία στην διαχείριση έργου, άριστη γνώση SAP, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση S/4 HANA, εμπειρία SAP, εμπειρία 3 χρόνων στη διαμόρφωση SAP. Βιογραφικά σημείωματα μέσω του link https://www.nestle.com/jobs/search-jobs?f[0]=country:Greece  .

Κωτσόβολος – Ζητούνται:

Σύμβουλοι Πωλήσεων – Απολυτήριο Λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), καλή γνώση Αγγλικών, επικέντρωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες, οι θέσεις αφορούν διάφορες περιοχές στην Αττική και την Ελλάδα.

Ταμίες – Σπουδές οικονομικής κατεύθυνσης, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, ευελιξία στο ωράριο, επικέντρωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη

B2B Collection Officer – Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οικονομικών, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση MS Office, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση (επιθυμητό).  Περιοχή: Αθήνα